Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Työpaikkakuvaus


Poliisihallituksen tehtävänä on suunnitella, johtaa, kehittää ja valvoa poliisitoimintaa ja sen tukitoimintoja. Lisäksi se vastaa poliisin palvelujen tasapuolisesta saatavuudesta maan eri osissa, päättää poliisiyksiköiden välisestä yhteistoiminnasta sekä vastaa poliisiyksiköiden tulosohjauksesta.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 26.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Poliisihallitus, Asemapäällikönkatu 14, 00520 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:
Ylikomisario työskentelee Poliisihallituksessa viestinnän vastuualueella. Hän toimii asiantuntijana poliisin operatiivisessa viestinnässä ja viestinnän valmiussuunnittelussa. Tehtävään kuuluvat seuraavat kokonaisuudet:
- seuraa, suunnittelee, kehittää ja ohjaa poliisin operatiivista viestintää ja viestinnän varautumista (viestinnän valmiussuunnittelu, kriisiviestintä ja informaatiovaikuttaminen) sekä seurantaan ja vaikuttavuuden arviointiin liittyviä menetelmiä (mm. mielipide- ja asennetutkimukset)
- toimii poliisin valtakunnallisen viestinnän valmiusryhmän johtajana sekä vastaa ryhmän kouluttamisesta, varustamisesta ja harjoituksista
- osallistuu operatiivisen viestinnän ja viestinnän varautumisen kouluttamiseen poliisissa (poliisiyksiköiden päällystö, viestinnän valmiusryhmät, Polamkin kurssit)
- vastaa kansallisesta ja kansainvälisestä viranomais- ja sidosryhmäyhteistyöstä sekä poliisin osalta yhteisistä hankkeista ja harjoituksista
- toimii viestintäpäällikön sijaisena
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Ylikomisarion viran kelpoisuusvaatimuksena on poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 §:n (59/2014) mukaisesti poliisipäällystön tutkinto tai poliisipäällystön virkatutkinto taikka korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys tehtäväalueeseen. Tehtävään edellytetystä kielitaidosta on säädetty poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 a §:n 2 momentissa (286/2004).

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suullinen Kirjallinen Ymmärtäminen Suomi Hyvä Hyvä Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Hakijalta toivotaan viestinnän laaja-alaista osaamista, esimieskokemusta, näyttöä erilaisten hankkeiden ja projektien läpiviennistä sekä poliisin valmiussuunnittelun, operatiivisen toiminnan ja esitutkinnan julkisuuskysymysten hyvää tuntemusta. Tehtävässä tarvitaan erinomaisia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä paineensietokykyä. Poliisin yleisjohtajan pätevyys lasketaan eduksi. Työssä tarvittava kielitaito:
Tehtävässä tarvitaan erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa sekä hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Viran täytössä voidaan käyttää enintään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Palkkauksen peruste:
Tehtävän palkkaus määräytyy Poliisihallituksen palkkausjärjestelmän vaativuustason 60.11 mukaan, jonka peruspalkka on 3636,85 €/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 50 % peruspalkasta.
Työnantaja: Poliisihallitus Sijainti: 00520 Helsinki Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Marko Luotonen
Viestintäpäällikkö
Puhelin: 0295 481 613

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fa9c9e5d-6ee9-476d-be22-ab3cd794f7b9 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00520 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Poliisihallitus Y-tunnus 2288666-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylikomisario, viestintä, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Poliisihallitus. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00520 - Helsinki , osoitteessa 00520 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa