Duunitori suosittelee
Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus


Poliisihallituksen tehtävänä on suunnitella, johtaa, kehittää ja valvoa poliisitoimintaa ja sen tukitoimintoja. Lisäksi se vastaa poliisin palvelujen tasapuolisesta saatavuudesta maan eri osissa, päättää poliisiyksiköiden välisestä yhteistoiminnasta sekä vastaa poliisiyksiköiden tulosohjauksesta.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2016, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Poliisihallitus, Asemapäällikönkatu 14, 00520 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:
Poliisihallituksessa on haettavana poliisiylitarkastajan virka, joka on sijoitettu esikuntaan laillisuusvalvonnan vastuualueelle. Vastuualueen keskeisiin tehtäviin kuuluvat poliisin laillisuusvalvonnan suunnittelu, ohjaus, kehittäminen ja seuranta, kanteluasioiden käsittely, lausuntojen antaminen, laillisuusvalvontatarkastukset, poliisin tiedonhankinnan valvonta ja raportointi, Salpa-valvonta, lokiselvitykset ja muut rekisterinpitotarkastukset, vahingonkorvausvaatimusten ratkaiseminen, valtion edustaminen oikeudenkäynneissä, haasteisiin vastaaminen ja valituskirjelmien laatiminen eri oikeusasteisiin, Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelle tehtyihin valituksiin annettavat selvitykset, virkamiesoikeudellisten seuraamusten seuranta, Poliisihallituksen omaan henkilöstöön kohdistuvien laillisuusvalvonta-asioiden käsittely sekä vastuualueen toimialaan liittyvä kansallinen ja kansainvälinen sidosryhmäyhteistyö.

Poliisiylitarkastajan tehtävänä on valmistella, esitellä ja ratkaista lausuntoja, kanteluasioita ja vahingonkorvausasioita ja määritellä niihin liittyviä valmisteluvastuita. Lisäksi poliisiylitarkastaja koordinoi poliisihallinnon oikeudenkäyntejä ja edustaa valtiota tuomioistuimissa, antaa vastauksia Suomen valtioon kohdistuviin haasteisiin oikeudenkäynneissä sekä osallistuu laillisuusvalvontaan liittyviin erillisselvityksiin, poliisiyksiköiden laillisuustarkastuksiin ja muuhun poliisin laillisuusvalvontatyöhön.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Säädettynä kelpoisuusvaatimuksena Poliisihallituksen poliisiylitarkastajan virkaan on poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 §:n 1 momentin 5 kohdan mukaan oikeustieteen kandidaatin tutkinto tai poliisipäällystön tutkinnon lisäksi saman pykälän 3 momentissa tarkoitettu ylempi korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys toimialaan kuuluviin tehtäviin. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Tehtävän menestyksellistä hoitamista tukee laaja-alainen kokemus poliisin laillisuusvalvontaan liittyvistä tehtävistä sekä hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja organisointitaidot. Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Viran täytössä voidaan käyttää enintään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Palkkauksen peruste:
Virkasuhteen palkkaus määräytyy Poliisihallituksen palkkausjärjestelmän vaativuustason 60.15 mukaan, jonka peruspalkka on 4 481,53 €/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 50 % peruspalkasta.
Työnantaja: Poliisihallitus Sijainti: 00520 Helsinki Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Janne Paavola
Poliisiylitarkastaja
Puhelin: 0295 481654

Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00520 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Poliisihallitus Y-tunnus 2288666-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Poliisiylitarkastaja, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Poliisihallitus. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00520 - Helsinki , osoitteessa 00520 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa