Duunitori suosittelee
Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Poliisihallituksen tehtävänä on suunnitella, johtaa, kehittää ja valvoa poliisitoimintaa ja sen tukitoimintoja. Lisäksi se vastaa poliisin palvelujen tasapuolisesta saatavuudesta maan eri osissa, päättää poliisiyksiköiden välisestä yhteistoiminnasta sekä vastaa poliisiyksiköiden tulosohjauksesta.
Työpaikan tiedot: Poliisihallitus Asemapäällikönkatu 14 00520 Helsinki

TYÖTEHTÄVÄT
Poliisihallituksessa on haettavana poliisiylitarkastajan virka, joka on sijoitettu esikuntaan laillisuusvalvonnan vastuualueelle. Vastuualueen keskeisiin tehtäviin kuuluvat poliisin laillisuusvalvonnan suunnittelu, ohjaus, kehittäminen ja seuranta, kanteluasioiden käsittely, lausuntojen antaminen, laillisuusvalvontatarkastukset, poliisin tiedonhankinnan valvonta ja raportointi, Salpa-valvonta, lokiselvitykset ja muut rekisterinpitotarkastukset, vahingonkorvausvaatimusten ratkaiseminen, valtion edustaminen oikeudenkäynneissä, haasteisiin vastaaminen ja valituskirjelmien laatiminen eri oikeusasteisiin, Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelle tehtyihin valituksiin annettavat selvitykset, virkamiesoikeudellisten seuraamusten seuranta, Poliisihallituksen omaan henkilöstöön kohdistuvien laillisuusvalvonta-asioiden käsittely sekä vastuualueen toimialaan liittyvä kansallinen ja kansainvälinen sidosryhmäyhteistyö.

Poliisiylitarkastajan tehtävänä on valmistella, esitellä ja ratkaista lausuntoja, kanteluasioita ja vahingonkorvausasioita ja määritellä niihin liittyviä valmisteluvastuita. Lisäksi poliisiylitarkastaja koordinoi poliisihallinnon oikeudenkäyntejä ja edustaa valtiota tuomioistuimissa, antaa vastauksia Suomen valtioon kohdistuviin haasteisiin oikeudenkäynneissä sekä osallistuu laillisuusvalvontaan liittyviin erillisselvityksiin, poliisiyksiköiden laillisuustarkastuksiin ja muuhun poliisin laillisuusvalvontatyöhön.

VAATIMUKSET
Tehtävän menestyksellistä hoitamista tukee laaja-alainen kokemus poliisin laillisuusvalvontaan liittyvistä tehtävistä sekä hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja organisointitaidot.
Säädettynä kelpoisuusvaatimuksena Poliisihallituksen poliisiylitarkastajan virkaan on poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 §:n 1 momentin 5 kohdan mukaan oikeustieteen kandidaatin tutkinto tai poliisipäällystön tutkinnon lisäksi saman pykälän 3 momentissa tarkoitettu ylempi korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys toimialaan kuuluviin tehtäviin. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkasuhteen palkkaus määräytyy Poliisihallituksen palkkausjärjestelmän vaativuustason 60.15 mukaan, jonka peruspalkka on 4 481,53 €/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa palkanosaa enintään 50 % peruspalkasta.

tai sopimuksen mukaan.
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Koeaika : Viran täytössä voidaan käyttää enintään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Viitenumero: 26-666-2016

Työnantaja: Poliisihallitus Sijainti: Asemapäällikönkatu 14, 00520 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Janne Paavola, Poliisiylitarkastaja, 0295 481654 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Asemapäällikönkatu 14, 00520 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Poliisihallitus Y-tunnus 2288666-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Poliisiylitarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Poliisihallitus. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Asemapäällikönkatu 14, 00520 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa