Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Järjestelmäasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Logistiikkatyöntekijä, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Helsinki

Työntömastotrukin osaava varastotyöntekijä

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

PolarPro on vaativiin henkilöstöratkaisuihin erikoistunut henkilöstöyritys. Kokemus ja osaamisemme ovat toimintamme perusteet. Meille on tärkeää tuntea sosiaalinen vastuu sekä täyttää asiakkaidemme määrittelemät laatukriteerit. Olemme vastuullinen työnantaja. Haemme vakavaraiselle asiakkaillemme metallityöntekijöitä tuotantoon ja asennuksille pääkaupunkiseudulla. Työn suorittamiseen tarvitaan perushitsaustaitoja sekä hyviä kädentaitoja. Laita hakemuksesi heikki.laurila@polarpro.fi tai soita 0400-444433....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Vantaa puu- ja metallialan tehtävät Vantaa maa-, metsä- ja kalatalouden työt puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy Y-tunnus 1937344-8 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijä/rakenteet, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus