Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Company Polarica is the leading European supplier of wild food - berries, mushrooms and game meat. It is also a significant producer of other meat product categories in Finland and Sweden. Our brands are Polarica and Lapin Liha. Polarica was founded in 1972. Polarica has a turnover of approximately EUR ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Rovaniemi elintarviketeollisuuden tehtävät Rovaniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Polarica Oy Y-tunnus 0189645-1 Toimiala Muu hedelmien, marjojen ja kasvisten jalostus ja säilöntä Rinnakkaistoiminimet Jansa, Polarica Finland, Lapin Liha

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elintarviketyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Polarica Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa