Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Company Polarica is the leading European supplier of wild food - berries, mushrooms and game meat. It is also a significant producer of other meat product categories in Finland and Sweden. Our brands are Polarica and Lapin Liha. Polarica was founded in 1972. Polarica has a turnover of approximately EUR ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Rovaniemi elintarviketeollisuuden tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Polarica Oy Y-tunnus 0189645-1 Toimiala Muu hedelmien, marjojen ja kasvisten jalostus ja säilöntä Rinnakkaistoiminimet Jansa, Polarica Finland, Lapin Liha

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Elintarviketyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Polarica Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus