Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 10.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toiminnan kasvaessa etsimme nyt Pääkaupunkiseudulle myyntiedustajia (2kpl). Pokas Oy on ikkuna ja ovi-remontteihin erikoistunut kotimainen yritys. Työllistämme tällähetkellä n. 35 ikkuna ja ovi-ammattilaista ja tarvitsemme lisää osaajia joukkoomme. Tarjoamme sinulle: -Selkeät ja myytävät tuotteet -Näköalapaikan menestyvässä organisaatiossa -Hyvän ansaintamahdollisuuden -Laadukkaan työhönperehdyttämisen ja koulutuksen Odotamme Sinulta: -Ajokorttia ja autonkäyttömahdollisuutta -Kykyä toimia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pokas Oy Y-tunnus 2550797-5 Toimiala Rauta- ja rakennustarvikkeiden yleisvähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.08.2016 ja sen on julkaissut Pokas Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus