Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Poimukate Oy on vakavarainen perheyhtiö ja kuuluu Suomen vanhimpien katto- ja seinäprofiloijien joukkoon. Yhtiön juuret ulottuvat lähes kuuden vuosikymmenen päähän. Valmistuksen lisäksi teemme myös teräskattoasennuksia ja -remontteja Pohjois-Karjalan alueella.

Työn kuvaus:

Haemme Joensuuhun ahkeraa kuorma-autonkuljettajaa, yhdistelmäajoneuvon kokemus katsotaan eduksi. Työ on kattopeltiprofiilien jakoa ympäri Suomen ja nosturin käyttötaitto on välttämätön. Lisäksi työ sisältää lähettämön työtehtäviä kuten lastausta ja saapuvan- sekä lähtevän tavaran hoitamista.

Tarjoamme sinulle:

- Mielenkiintoisen ja turvallisen työpaikan kehittyvässä ja vakavaraisessa yrityksessä.
- Nykyaikaisen työympäristön ja ajanmukaiset työvälineet.

Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Poimukate Oy:n yhteyshenkilöön.

Web-osoite: http://poimukate.fi Työnantaja: Poimukate Oy Sijainti: Wahlforssinkatu 16, 80100 JOENSUU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Janne Surakka puh. 0400 235 235 janne.surakka@poimukate.fi Hakemukset: Hae työpaikkaa 31.10.2016 mennessä lähettämällä hakemuksesi merkinnällä "kuljettaja" palkkatoivomuksineen ja CV:si osoitteeseen janne.surakka@poimukate.fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Wahlforssinkatu 16, 80100 JOENSUU

Yritystiedot

Toiminimi Poimukate Oy Y-tunnus 2348554-9 Toimiala Muiden metallituotteiden valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

5 225 000 € -26 %

Liiketoiminnan tulos

379 000 € -60 %

Liikevoitto-%

7 % -50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Poimukate Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu , osoitteessa Wahlforssinkatu 16, 80100 JOENSUU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa