Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Poimukate Oy on vakavarainen perheyhtiö ja kuuluu Suomen vanhimpien katto- ja seinäprofiloijien joukkoon. Yhtiön juuret ulottuvat lähes kuuden vuosikymmenen päähän. Valmistuksen lisäksi teemme myös teräskattoasennuksia ja -remontteja Pohjois-Karjalan alueella. Työn kuvaus: Haemme Joensuuhun ahkeraa kuorma-autonkuljettajaa, yhdistelmäajoneuvon kokemus katsotaan eduksi. Työ on kattopeltiprofiilien jakoa ympäri Suomen ja nosturin käyttötaitto on välttämätön. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Joensuu raskaan kaluston käyttö Joensuu raskas tavaraliikenne Joensuu kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Poimukate Oy Y-tunnus 2348554-9 Toimiala Muiden metallituotteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Poimukate Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus