Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Työpaikkakuvaus

Pohjolan Werkonrakennus Oy on valtakunnallisesti toimiva palveluyritys, joka on erikoistunut sähkö- ja tietoliikenneverkkojen, aluevalaistuksen, kiinteistömuuntamoiden ja -kojeistojen rakentamiseen, huoltoon ja ylläpitoon. Meitä on tällä hetkellä noin 150 henkilöä. Pohjolan Werkonrakennus Oy kuuluu pohjoismaiseen Infratek - konserniin.

Infratek on johtava pohjoismainen kokonaistoimittaja, joka rakentaa, huoltaa ja turvaa kriittistä infrastruktuuria. Miljoonat kuluttajat voivat luottaa työhön, jota teemme asiakkaillemme päivittäin. Konserni tarjoaa laajan valikoiman muun muassa sähkönsiirron, tievalaistuksen sekä rautatieliikenteen palveluita. Infratekin palveluksessa on noin 1 500 työntekijää Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa. Konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli noin 300 miljoonaa euroa.

Oletko sinä oikea henkilö kasvavaan joukkoomme?

Toimintamme laajentuessa Pirkanmaalla etsimme kokopäiväisiin toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Maasto-/Verkostosuunnittelijoita

Katsomme eduksi, että asuinpaikkasi on pohjoisella Pirkanmaan alueella tai olet valmis muuttamaan alueelle.

Tehtäviisi kuuluvat jakeluverkon sähkö- ja maastosuunnittelu, materiaalisuunnittelu sekä lupa-asioiden ja maankäyttösopimusten hoitaminen. Olet mukana myös alueen vikapalvelu- ja suurhäiriöorganisaation toiminnassa

Edellytämme vähintään sähköalan peruskoulutusta, työkokemusta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Katsomme eduksi kokemuksen sähkö- ja maastosuunnittelutehtävistä ja TrimbleNIS verkkotietojärjestelmän tuntemisen.

Tarjoamme:

Joustavan toimintaympäristön nuorekkaassa ja vahvasti itseohjautuvassa organisaatiossa

Monipuoliset tehtävät ja jatkuvan koulutuksen

Hyvät henkilöstöedut.

Mahdollisuuden työskennellä kotoa käsin

Työauton käyttöösi

Tiedustelut: Jouko Koskelo puh: 040 173 6003 tai jouko.koskelo@pwr.fi
Mikäli työskentely yrityksessämme kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksella pikaisesti, viimeistään 30.10.2016 mennessä, sähköpostilla tyopaikat(a)pwr.fi.

Web-osoite: http://www.pwr.fi Työnantaja: POHJOLAN WERKONRAKENNUS OY Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jouko Koskelo puh: 040 173 6003 tai jouko.koskelo@pwr.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Pohjolan Werkonrakennus Oy Y-tunnus 2081446-6 Toimiala Sähkö- ja tietoliikenneverkkojen rakentaminen Rinnakkaistoiminimet PWR Häme

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

18 028 645 € 18 %

Liiketoiminnan tulos

670 221 € 288 %

Henkilöstö

113 33

Liikevoitto-%

4 % 300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut POHJOLAN WERKONRAKENNUS OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa