Duunitori suosittelee
Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Fire Protection Engineer

Adecco Finland

Finland

Integration Specialist

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Piiri- ja paikallisvartiointitehtäviin Suomussalmelle ja Kuhmoon vartija, jolla voimassaolevat työturvallisuus-, järjestyksenvalvojan- ja vartijakortit. Tehtävän hoitamisessa eduksi katsotaan turvallisuusalan perus- tai ammattitutkinto tai alan pitkä työkokemus. Työ on aluksi osa-aikaista, jatkossa mahdollisesti kokoaikastuen....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Suomussalmi vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pohjolan Turvatekniikka Oy Y-tunnus 2431147-9 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut Rinnakkaistoiminimet Vartiointi Turva

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vartija, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjolan Turvatekniikka Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Suomussalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus