Duunitori suosittelee
Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Piiri- ja paikallisvartiointitehtäviin Suomussalmelle ja Kuhmoon vartija, jolla voimassaolevat työturvallisuus-, järjestyksenvalvojan- ja vartijakortit. Tehtävän hoitamisessa eduksi katsotaan turvallisuusalan perus- tai ammattitutkinto tai alan pitkä työkokemus. Työ on aluksi osa-aikaista, jatkossa mahdollisesti kokoaikastuen.

Työnantaja: Pohjolan Turvatekniikka Oy Sijainti: Kauppakatu 3, 89600 SUOMUSSALMI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Petri Kinnunen, 0445212785, petri.kinnunen@pohjolanturvatekniikka.fi Hakemukset: Lähetä hakemuksesi CV:n kera sähköpostitse: petri.kinnunen@pohjolanturvatekniikka.fi tai sami.lastikka@pohjolanturvatekniikka.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppakatu 3, 89600 SUOMUSSALMI

Yritystiedot

Toiminimi Pohjolan Turvatekniikka Oy Y-tunnus 2431147-9 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut Rinnakkaistoiminimet Vartiointi Turva

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

258 000 € 97 %

Liiketoiminnan tulos

8 000 € 900 %

Henkilöstö

5 2

Liikevoitto-%

3 % 400 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vartija, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjolan Turvatekniikka Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Suomussalmi , osoitteessa Kauppakatu 3, 89600 SUOMUSSALMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa