Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haetaan moniosaajaa.

Tehtävänä elektronisten, sähköisten ja mekaanisten laitteiden korjaukset, asennukset, huollot ja kalibroinnit pääasiassa Uudenmaan alueella. Kyseiset laitteet ovat pääsääntöisesti autokorjaamoalan laitteita. Päävaatimuksena elektroniikka-, sähkö-, tietotekniikka-, pneumatiikka- ja hydrauliikkalaitteiden hallinta tai muu vastaava korjaamoalan laitteiden hyvä tuntemus. Edellytetään alan koulutusta ja kokemus sekä mahdolliset sertifikaatit ym. katsotaan eduksi (nostintarkastaja, kylmälaitelupa, sähköpätevyys, ammattiajolupa, työturva-, tulityö-, hätäensiapukortti tai henkilönostin ajolupa ym.). Hakijan on kyettävä itsenäiseen korjaustyöhön. Laitteen toiminnan hahmottaminen ja vian paikallistaminen laitteesta itsenäisesti on erittäin tärkeää. Työ tehdään pääsääntöisesti asiakkaiden tiloissa. Matkustusvalmiutta edellytetään, ajoittain jopa viikon kestävien huoltoreissujen vuoksi.

Työnantaja: Pohjolan Laitehuolto Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: Tiedustelut sähköpostilla: risto.poykko@pohjolanlaitehuolto.fi, 040 580 6828 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Pohjolan Laitehuolto Oy Y-tunnus 0909376-8 Toimiala Yleiskäyttöön tarkoitettujen koneiden korjaus ja huolto Rinnakkaistoiminimet Oulun Sammutin

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 398 000 € -14 %

Liiketoiminnan tulos

51 000 € -81 %

Henkilöstö

25 -3

Liikevoitto-%

2 % -78 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjolan Laitehuolto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa