Duunitori suosittelee
Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Kokoonpanoasentajia Hiabille Raisioon

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan moniosaajaa. Tehtävänä elektronisten, sähköisten ja mekaanisten laitteiden korjaukset, asennukset, huollot ja kalibroinnit pääasiassa Uudenmaan alueella. Kyseiset laitteet ovat pääsääntöisesti autokorjaamoalan laitteita. Päävaatimuksena elektroniikka-, sähkö-, tietotekniikka-, pneumatiikka- ja hydrauliikkalaitteiden hallinta tai muu vastaava korjaamoalan laitteiden hyvä tuntemus. Edellytetään alan koulutusta ja kokemus sekä mahdolliset sertifikaatit ym. katsotaan eduksi (nostintarkastaja, kylmälaitelupa, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pohjolan Laitehuolto Oy Y-tunnus 0909376-8 Toimiala Yleiskäyttöön tarkoitettujen koneiden korjaus ja huolto Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjolan Laitehuolto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus