Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Olemme Pohjoismaiden suurin ilmakuva-alan yritys. Etsimme Porin alueelle positiivista, itsenäiseen työhön pystyvää henkilöä markkinoimaan valmiiksi kuvattuihin kohteisiin ilmakuva-alan tuotteita. Iällä tai aikaisemmalla ammatilla ei merkitystä, me koulutamme tehtävään. Kannustava palkkausjärjestelmä. Oma auto välttämätön. Soita ja sovi tapaaminen.

Web-osoite: http://www.ilmakuvakeskus.com Työnantaja: Pohjoismainen Ilmakuvakeskus Oy Sijainti: 28100 PORI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Risto Heiskanen 044 500 1719 Ilmoitus jätetty: 08.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 28100 PORI

Yritystiedot

Toiminimi Eves-Air Invest Oy Y-tunnus 1088672-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.08.2016 ja sen on julkaissut Pohjoismainen Ilmakuvakeskus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28100 - Pori , osoitteessa 28100 PORI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa