Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Virtuaalisairaalatiimimme Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin projektipäälliköksi innovatiivista ja vuorovaikutustaitoista verkosto-osaajaa, jolla on näkemystä ja kokemusta terveydenhuollon palveluiden kehittämisestä. Tehtävä on määräaikainen ajalla 2.1.2017 - 31.12.2018. Virtuaalisairaala 2.0 on yliopistollisten sairaanhoitopiirien kansallinen digitaalisten terveydenhuoltopalveluiden kehittämisen kärkihanke vuosina 2016-2018. Kehitämme ja tuotamme uusia palveluita kansalaisille, potilaille sekä terveydenhuoltoalan ammattilaisille. Projektipäällikön tehtäviin kuuluu: - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Oulu määräaikainen Oulu hallinto, yleiset toimistotyöt määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0679480-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90029 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus