Duunitori suosittelee
Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Kehittämisinsinööri

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Virtuaalisairaalatiimimme Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin projektipäälliköksi innovatiivista ja vuorovaikutustaitoista verkosto-osaajaa, jolla on näkemystä ja kokemusta terveydenhuollon palveluiden kehittämisestä. Tehtävä on määräaikainen ajalla 2.1.2017 - 31.12.2018. Virtuaalisairaala 2.0 on yliopistollisten sairaanhoitopiirien kansallinen digitaalisten terveydenhuoltopalveluiden kehittämisen kärkihanke vuosina 2016-2018. Kehitämme ja tuotamme uusia palveluita kansalaisille, potilaille sekä terveydenhuoltoalan ammattilaisille. Projektipäällikön tehtäviin kuuluu: - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Oulu päällikkötason positiot Oulu määräaikainen Oulu hallinto, yleiset toimistotyöt päällikkötason positiot määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0679480-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90029 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 48 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus