Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme Virtuaalisairaalatiimimme Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin projektipäälliköksi innovatiivista ja vuorovaikutustaitoista verkosto-osaajaa, jolla on näkemystä ja kokemusta terveydenhuollon palveluiden kehittämisestä. Tehtävä on määräaikainen ajalla 2.1.2017 - 31.12.2018.

Virtuaalisairaala 2.0 on yliopistollisten sairaanhoitopiirien kansallinen digitaalisten terveydenhuoltopalveluiden kehittämisen kärkihanke vuosina 2016-2018. Kehitämme ja tuotamme uusia palveluita kansalaisille, potilaille sekä terveydenhuoltoalan ammattilaisille.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu:
- Virtuaalisairaala-hankkeeseen liittyvien eri kehittämisprojektien (virtuaalitalojen) ja kehittäjien verkoston koordinointi (PPSHP:n edustajana)
- ePalveluiden suunnittelu-, vaikuttavuus-, ja arviointimallin kehittäminen (osat, joihin PPSHP osallistuu)
- Palvelukulttuurin ja toiminnan muutoksen tukeminen
- Osaamisen kehittäminen sekä mahdollisten valmennusohjelmien suunnittelu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin hallitus ei ole määritellyt tehtävään kelpoisuusvaatimusta.
Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- Kokemusta kehittäjän / projektipäällikön tehtävistä
- Sujuvaa englannin kielen taitoa
- Matkustusvalmiutta Suomessa
- Joustavaa ja ketterää kehittämisotetta
- Kokemusta terveydenhuoltoalalta
- Kokemus digitaalisten palveluiden kehittämisestä on eduksi.

PPSHP:n yhtymähallintoon sijoittuva tehtävän toimipiste sijaitsee Oulun yliopistollisessa sairaalassa ja tukee osaltaan Tulevaisuuden sairaala 2030 ohjelmakokonaisuuden toteuttamista ja uuden lainsäädännön mukaista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottamista asiakaslähtöisyys huomioon ottaen.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Noudatamme työsuhteessa enintään 4 kk koeaikaa.

Työnantajana Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirillä on mahdollisuus vaatia työntekijöiltä huumausainetestiä koskeva lausunto yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) edellyttämien kriteerien täyttyessä. Työhönoton yhteydessä testiä koskeva lausunto vaaditaan satunnaisotannalla valikoituneilta työntekijöiltä koeaikana. Lausunto voidaan vaatia tietyin edellytyksin myös palvelussuhteen aikana.

Web-osoite: http://www.ppshp.fi Työnantaja: Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sijainti: 90029 OYS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 2.1.2017 Yhteystiedot: Kehitysjohtaja Pasi Parkkila, p. 040 544 8955 ja hallintoylilääkäri Juha Korpelainen, p. 0400 834 541. Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisesti. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella: PPSHP, Kirjaamo, PL 10, 90029 OYS. Kuoreen ja hakemukseen merkitään haun työavain kokonaisuudessaan (PPSHP-01-14-16). Hakemusasiakirjoja ei palauteta. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PPSHP-01-14-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 14:30 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90029 OYS

Yritystiedot

Toiminimi Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0679480-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90029 - Oulu , osoitteessa 90029 OYS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa