Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Oulun yliopistollisessa sairaalassa on haettavissa suu- ja leukakirurgiaan erikoistuvan hammaslääkärin määräaikainen koulutusvirka.

Koulutuksen kokonaispituus on 6 vuotta, josta vähintään 9 kuukautta tulee suorittaa terveyskeskuksessa. Käytännön koulutus tapahtuu sairaalahammaslääkärin virassa tai muussa koulutusyksikön erikoistumispalveluksi hyväksymässä virassa tai toimessa. Koulutuksesta vastaa Oulun yliopiston suun terveyden tutkimusyksikkö.

Hakijan tulee olla työskennellyt päätoimisesti hammaslääkärin tehtävissä vähintään 2 vuotta.

Sähköiseen hakemukseen Työkokemus välilehdelle tulee täyttää huolellisesti hakijan työkokemus. Mikäli palvelut ovat olleet osa-aikaisia on tämä tieto kirjattava Lisätieto -kenttään.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia hammaslääkärin tehtävissä.

Virkaan valittavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Työnantajana Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirillä on mahdollisuus vaatia työntekijöiltä huumausainetestiä koskeva lausunto yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) edellyttämien kriteerien täyttyessä. Työhönoton yhteydessä testiä koskeva lausunto vaaditaan satunnaisotannalla valikoituneilta työntekijöiltä koeaikana. Lausunto voidaan vaatia tietyin edellytyksin myös palvelussuhteen aikana.

Web-osoite: http://www.ppshp.fi Työnantaja: Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sijainti: 90029 OYS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.02.2017, 1.2.2017 Yhteystiedot: Tiedusteluihin vastaa ylihammaslääkäri, vastuualueen johtaja Kai Sundquist p. 040 5638 482. Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisesti. Kirjalliset hakemukset osoitetaan ylihammaslääkäri Kai Sundquistille ja lähetetään osoitteella: PPSHP, Kirjaamo, PL 10, 90029 OYS. Kuoreen ja hakemukseen merkitään haun työavain kokonaisuudessaan (PPSHP-02-162-16). Hakemusasiakirjoja ei palauteta. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 14:30 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90029 OYS

Yritystiedot

Toiminimi Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0679480-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoistuvan hammaslääkärin koulutusvirka, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90029 - Oulu , osoitteessa 90029 OYS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa