Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Oulun yliopistollisessa sairaalassa on haettavana kolme erikoistuvan lääkärin määräaikaista koulutusvirkaa.

Sisätautien ja keuhkosairauksien vastuualue on Pohjois-Suomen monialainen sisätautien erikoisalojen koulutuspaikka. Tarjoamme erikoistuville lääkäreille hyvät perusopiskelumahdollisuudet kaikilla sisätautiperheen keskeisillä erikoisaloilla. Koulutamme jatkuvasti 24 erikoistuvaa lääkäriä. Koulutusjakson aikana koulutamme itse ja tarjoamme mahdollisuuden osallistua kansallisiin erikoisalojen koulutustilaisuuksiin. Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus. Päivystysaikana erikoistuville lääkäreille on jatkuva erikoislääkärituki sekä riittävästi lääkärityövoimaa.

Kelpoisuusvaatimuksena erikoistuvan lääkärin määräaikaiseen koulutusvirkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Eduksi katsotaan ennakkoluuloton asennoituminen terveydenhuollon muutostarpeisiin ja hyvä yhteistyökyky.

Sähköiseen hakemukseen Työkokemus välilehdelle hakijan tulee täyttää huolellisesti tähän asti kertynyt alan työkokemus (terveyskeskuspalvelu ja erikoisalan koulutus). Mikäli palvelut ovat olleet osa-aikaisia, on tämä tieto kirjattava Lisätieto-kenttään.

Virkaan valittavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Työnantajana Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirillä on mahdollisuus vaatia työntekijöiltä huumausainetestiä koskeva lausunto yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) edellyttämien kriteerien täyttyessä. Työhönoton yhteydessä testiä koskeva lausunto vaaditaan satunnaisotannalla valikoituneilta työntekijöiltä koeaikana. Lausunto voidaan vaatia tietyin edellytyksin myös palvelussuhteen aikana.

Web-osoite: http://www.ppshp.fi Työnantaja: Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sijainti: 90029 OYS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 2.1.2017 Yhteystiedot: Tiedusteluihin vastaa hallinnollinen apulaisylilääkäri Eija Eloranta, p. 08 315 4084, sähköposti eija.eloranta(at)ppshp.fi. Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisesti. Kirjalliset hakemukset lähetetään kirjaamoon osoitteella: PPSHP, Kirjaamo, PL 10, 90029 OYS. Kuoreen ja hakemukseen merkitään haun työavain kokonaisuudessaan (PPSHP-02-156-16). Hakemusasiakirjoja ei palauteta. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PPSHP-02-156-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 14:30 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90029 OYS

Yritystiedot

Toiminimi Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0679480-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoistuva lääkäri (3), sisätaudit, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90029 - Oulu , osoitteessa 90029 OYS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa