Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme silmätautien erikoislääkäriä viransijaisuuteen. Sijaisuus alkaa mahdollisimman pian ja kestää 31.5.2017. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, aloitteellisuutta, moniammatillista yhteistyökykyä ja kokemusta sairaalatyöstä silmätautien avohoidossa. Tarjoamme erikoissairaanhoidon kehittyvän työympäristön ja monipuolisen ja haastavan työn. Tehtävään kuuluu kliinisen työn lisäksi päivystysvelvollisuus. Tehtävän osa-aikaisuusprosentti on vähintään 80 %. Kelpoisuusvaatimuksena viransijaisuuteen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Oulu määräaikainen Oulu lääkärit määräaikainen Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0679480-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkärin viransijaisuus, silmätaudit, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90029 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa