Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Tuotekehittäjä

High Metal Group

01260 - Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Levytyökeskuksen ja laserkoneen käyttäjä kesäksi

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Erikoislääkärin virkaan kuuluu seniorilääkärin toimenkuva sisätautien päivystyksessä Oulun yliopistollisen sairaalan ensihoidon ja päivystyksen vastuualueella yhteispäivystyksessä. Työtehtävät koostuvat päivystyksellisten sisätautipotilaiden diagnostiikasta, hoidosta ja seurannasta sekä näihin liittyvästä jatkuvasta kehittämistyöstä. Seniorilääkärillä on velvollisuus osallistua myös erikoistuvien lääkäreiden kouluttamiseen ja ohjaukseen. Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus sisätautien ja keuhkosairauksien vastuualueella. Kelpoisuusvaatimuksena erikoislääkärin virkaan on terveydenhuollon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Oulu lääkärit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0679480-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkäri, sisätaudit, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90029 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 52 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus