Duunitori suosittelee
Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Erikoislääkärin virkaan kuuluu seniorilääkärin toimenkuva sisätautien päivystyksessä Oulun yliopistollisen sairaalan ensihoidon ja päivystyksen vastuualueella yhteispäivystyksessä. Työtehtävät koostuvat päivystyksellisten sisätautipotilaiden diagnostiikasta, hoidosta ja seurannasta sekä näihin liittyvästä jatkuvasta kehittämistyöstä.

Seniorilääkärillä on velvollisuus osallistua myös erikoistuvien lääkäreiden kouluttamiseen ja ohjaukseen. Virkaan kuuluu päivystysvelvollisuus sisätautien ja keuhkosairauksien vastuualueella.

Kelpoisuusvaatimuksena erikoislääkärin virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.

Sisätautien erikoislääkärin pätevyys ja kokemus päivystyspotilaiden hoidosta katsotaan eduksi. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä moniammatillisessa sisätautitiimissä ja ennakkoluulotonta asennoitumista terveydenhuollon muutostarpeisiin. Arvostamme myös alaan liittyvän tutkimustyön tekemistä.

Virkaan valittavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Työnantajana Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirillä on mahdollisuus vaatia työntekijöiltä huumausainetestiä koskeva lausunto yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) edellyttämien kriteerien täyttyessä. Työhönoton yhteydessä testiä koskeva lausunto vaaditaan satunnaisotannalla valikoituneilta työntekijöiltä koeaikana. Lausunto voidaan vaatia tietyin edellytyksin myös palvelussuhteen aikana.

Web-osoite: http://www.ppshp.fi Työnantaja: Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sijainti: 90029 OYS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 2.1.2017 Yhteystiedot: Tiedusteluihin vastaa vastuualueen johtaja Pasi Salmela, p. 08 315 5775, pasi.salmela(at)ppshp.fi Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisesti. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella: PPSHP, Kirjaamo, PL 10, 90029 OYS. Kuoreen ja hakemukseen merkitään haun työavain kokonaisuudessaan (PPSHP-02-158-16). Hakemusasiakirjoja ei palauteta. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PPSHP-02-158-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 14:30 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90029 OYS

Yritystiedot

Toiminimi Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0679480-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Erikoislääkäri, sisätaudit, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90029 - Oulu , osoitteessa 90029 OYS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa