Duunitori suosittelee
BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme apulaisylifyysikkoa Oulun yliopistollisen sairaalan sädehoidon yksikköön.

Apulaisylifyysikko toimii organisaatiossa lääketieteellisen fysiikan asiantuntijana. Hän vastaa uusien sädehoitotekniikoiden ja laitteiden käyttöönotosta sekä sädehoitolaitteiden laadunvarmistusohjelmista. Apulaisylifyysikko osallistuu säännöllisesti säteilynkäytön täydennyskoulutuksen antamiseen ja yksikön tutkimushankkeisiin sekä ohjaa opinnäytetöitä.

Arvostamme vahvaa työkokemusta sädehoidon laitteiden, annosmittausten ja annossuunnittelun parissa sekä syvällistä perehtyneisyyttä dosimetriaan ja uudenaikaisiin sädehoitomenetelmiin.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen sairaalafyysikon pätevyys ja tohtorin tutkinto soveltuvalla alalla.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Työnantajana Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirillä on mahdollisuus vaatia työntekijöiltä huumausainetestiä koskeva lausunto yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) edellyttämien kriteerien täyttyessä. Työhönoton yhteydessä testiä koskeva lausunto vaaditaan satunnaisotannalla valikoituneilta työntekijöiltä koeaikana. Lausunto voidaan vaatia tietyin edellytyksin myös palvelussuhteen aikana.

Web-osoite: http://www.ppshp.fi Työnantaja: Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sijainti: 90029 OYS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 2.1.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja antavat ylifyysikko Juha Nikkinen, p. 040 162 6531 tai vastuualueen johtaja Katariina Klintrup, p. 040 507 6919 tai sp etunimi.sukunimi@ppshp.fi Hakemukset tulee toimittaa ensisijaisesti sähköisesti. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella: PPSHP, Kirjaamo, PL 10, 90029 OYS. Kuoreen ja hakemukseen merkitään haun työavain kokonaisuudessaan (PPSHP-02-154-16). Hakemusasiakirjoja ei palauteta. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/PPSHP-02-154-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 16.11.2016 14:30 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90029 OYS

Yritystiedot

Toiminimi Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0679480-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaisylifyysikon virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90029 - Oulu , osoitteessa 90029 OYS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa