Duunitori suosittelee
Myynti-insinööri

Österberg Group co Lakeusrekry

Vaasa

Ohjelmistosuunnittelija, Microsoft

Elisa Appelsiini

Helsinki

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme apulaisylifyysikkoa Oulun yliopistollisen sairaalan sädehoidon yksikköön. Apulaisylifyysikko toimii organisaatiossa lääketieteellisen fysiikan asiantuntijana. Hän vastaa uusien sädehoitotekniikoiden ja laitteiden käyttöönotosta sekä sädehoitolaitteiden laadunvarmistusohjelmista. Apulaisylifyysikko osallistuu säännöllisesti säteilynkäytön täydennyskoulutuksen antamiseen ja yksikön tutkimushankkeisiin sekä ohjaa opinnäytetöitä. Arvostamme vahvaa työkokemusta sädehoidon laitteiden, annosmittausten ja annossuunnittelun parissa sekä syvällistä perehtyneisyyttä dosimetriaan ja uudenaikaisiin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Oulu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Y-tunnus 0679480-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaisylifyysikon virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90029 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa