Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus


Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 16.11.2016, Palvelussuhde voi alkaa myös sopimuksen mukaan.. Päättyy 27.9.2017.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 1.11.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Veteraanikatu 1, 90100 OULU

Viran/tehtävän kuvaus:
Ylitarkastajan tehtäviin kuuluvat luonnon monimuotoisuutta edistävät tehtävät. Sijoituspaikka on Oulu.
Ylitarkastajan tehtävänä on mm.
• valmistella ja esitellä lausuntoja erilaisista luonnon monimuotoisuuteen vaikuttavista hankkeista erityisesti metsän- ja soidenkäytön osalta
• osallistua uhanalaisten lajien, perinnebiotooppien ja luonnonsuojelulain luontotyyppien seurantaan ja tietokantojen ylläpitoon
• osallistua erilaisten hankkeiden vaikutusten arviointiin luonnon monimuotoisuuden kannalta
• valmistella ja esitellä yksityisten suojelualueiden rauhoitusmääräyksistä haettujen poikkeamislupien päätöksiä
• valmistella ja esitellä rauhoitettujen lajien suojelusäännöksistä haettujen poikkeamislupien päätöksiä
• valmistella ja esitellä luonnonsuojelulain luontotyyppien rajaamispäätöksiä

Hakijalta odotamme:
Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esimerkiksi biologi tai luonnonmaantieteilijä). Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ekologian, luonnonsuojelulain ja hallintomenettelyn hyvää tuntemusta sekä alueiden käytön ja maa- ja metsätalouden toiminnan perustuntemusta. Tehtävä edellyttää myös hyvää maastokelpoisuutta sekä hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa. Luonnonsuojelun tietojärjestelmien hyvä tuntemus edesauttaa tehtävien hoitoa. Luemme eduksi:
Arvostamme ympäristöhallinnon ja viranomaistyön tuntemusta sekä hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.
Palkkauksen peruste:
Tehtävä sijoittuu ELY-keskuksen palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10A. Palkka muodostuu tehtäväkohtaisesta palkanosasta (3241,17 €) sekä henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvasta palkanosasta (5-45 %). Palkkauksessa otetaan huomioon palkkausjärjestelmän siirtymäkauden säännökset.
Työnantaja: Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Sijainti: 90100 OULU Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Eero Melantie
Yksikön päällikkö
Puhelin: 0295 038 377
Sähköposti: eero.melantie@ ely-keskus.fi

Tupuna Kovanen
Ylitarkastaja
Puhelin: 0295 038 357
Sähköposti: tupuna.kovanen@ ely-keskus.fi

Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90100 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Y-tunnus 2296962-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylitarkastaja, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 90100 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa