Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

TYÖPAIKKA KUVAUS
Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Työpaikan tiedot: Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus Veteraanikatu 1 90100 OULU

TYÖTEHTÄVÄT
Ylitarkastajan tehtäviin kuuluvat luonnon monimuotoisuutta edistävät tehtävät. Sijoituspaikka on Oulu.
Ylitarkastajan tehtävänä on mm.
valmistella ja esitellä lausuntoja erilaisista luonnon monimuotoisuuteen vaikuttavista hankkeista erityisesti metsän- ja soidenkäytön osalta
osallistua uhanalaisten lajien, perinnebiotooppien ja luonnonsuojelulain luontotyyppien seurantaan ja tietokantojen ylläpitoon
osallistua erilaisten hankkeiden vaikutusten arviointiin luonnon monimuotoisuuden kannalta
valmistella ja esitellä yksityisten suojelualueiden rauhoitusmääräyksistä haettujen poikkeamislupien päätöksiä
valmistella ja esitellä rauhoitettujen lajien suojelusäännöksistä haettujen poikkeamislupien päätöksiä
valmistella ja esitellä luonnonsuojelulain luontotyyppien rajaamispäätöksiä

VAATIMUKSET
Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esimerkiksi biologi tai luonnonmaantieteilijä). Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ekologian, luonnonsuojelulain ja hallintomenettelyn hyvää tuntemusta sekä alueiden käytön ja maa- ja metsätalouden toiminnan perustuntemusta. Tehtävä edellyttää myös hyvää maastokelpoisuutta sekä hyvää kirjallista ja suullista esitystaitoa. Luonnonsuojelun tietojärjestelmien hyvä tuntemus edesauttaa tehtävien hoitoa.
Arvostamme ympäristöhallinnon ja viranomaistyön tuntemusta sekä hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti.

Tehtävä sijoittuu ELY-keskuksen palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10A. Palkka muodostuu tehtäväkohtaisesta palkanosasta (3241,17 €) sekä henkilökohtaiseen suoritukseen perustuvasta palkanosasta (5-45 %). Palkkauksessa otetaan huomioon palkkausjärjestelmän siirtymäkauden säännökset.

Sijaisuus Palvelussuhde voi alkaa myös sopimuksen mukaan.
Määräaikainen (alle 12 kk).
Virka on viraston yhteinen.
Viitenumero: 32-502-2016

Web-osoite: http://www.ely-keskus.fi/pohjois-pohjanmaa Työnantaja: Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Sijainti: 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 16.11.2016, Palvelussuhde voi alkaa myös sopimuksen Yhteystiedot: Eero Melantie, Yksikön päällikkö, 0295 038 377, eero.melantie@ely-keskus.fi Tupuna Kovanen, Ylitarkastaja, 0295 038 357, tupuna.kovanen@ely-keskus.fi Hakemukset: Internet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8b53579c-c846-4674-997b-71ccd1ab51dc Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta. Postitse: KEHA kirjaamo PL 1000 50101 MIKKELI Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 16:15 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90100 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Y-tunnus 2296962-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylitarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 90100 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa