Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Data Engineer

Kuntarahoitus Oyj

00100 - Helsinki

Shopper Insights Manager

Lidl Suomi ky

Vantaa

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Työpaikkakuvaus

Oletko kiinnostunut työskentelemään Pohjois-Karjalan Osuuskaupassa? Tule mukaan energiseen joukkoomme!

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on voimakkaasti kehittyvä Pohjois-Karjalan talousalueen suurin vähittäiskaupan yritys, johon kuuluvat Prisma, Sokos, 27 S-marketia, 3 Sale-lähimyymälää, 30 ravintolaa ja kahvilaa, 3 hotellia, 1 kylpylä, 2 rinnekeskusta, 3 kampaamoa, S-Kukkakauppa, PKO:n hautauspalvelu, PK Terveys, 6 ABC-liikennemyymälää sekä 8 ABC-automaattiasemaa. Pohjois-Karjalan Osuuskaupan myynti oli vuonna 2014 liki 378 milj. euroa, henkilöstöä yli 1 100 ja asiakasomistajia yli 70 000.

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on maakunnan suurin yksityinen työnantaja, joka työllistää keskimäärin 1 100 työntekijää. Pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi yrityksessä, joka panostaa henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin. Lisäksi pääset nauttimaan S-ryhmän ja Pohjois-Karjalan Osuuskaupan laajoista henkilöstöeduista. Suurin osa pkolaisista työskentelee asiakaspalvelutehtävissä mm. myyjinä, liikennemyymälätyöntekijöinä, tarjoilijoina ja kokkeina. Tarjoamme työtä myös muiden toimialojemme ammattilaisille sekä vastuullisia esimiestehtäviä niistä kiinnostuneille.
Avoimella työhakemuksella voit kohdistaa hakusi sinua kiinnostaviin toimipaikkoihin ja työtehtäviin. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin.
Työnantaja: Pohjois-Karjalan Osuuskauppa Ilmoitus jätetty: 18.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: S-ryhmä

Yritystiedot

Toiminimi Pohjois-Karjalan Osuuskauppa Y-tunnus 0168170-9 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²) Rinnakkaistoiminimet Ravintola Bepop, Hotelli Kimmel, Hotelli Koli, Ravintola Takatasku, Ravintola Beer Stop, Club Joensuu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

311 022 533 € 2 %

Liiketoiminnan tulos

14 701 794 € 6 %

Henkilöstö

1 124 9

Liikevoitto-%

5 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avoin hakemus Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Pohjois-Karjalan Osuuskauppa. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus