Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Pohjantähti on vuonna 1895 perustettu keskinäinen vakuutusyhtiö, joka palvelee lähes 40 toimipisteessä kautta maan. Työllistämme yhteensä 330 vakuutusalan ammattilaista ja tukitoimintojen henkilöä. Henkilökunnastamme puolet työskentelee pääkonttorillamme Hämeenlinnassa ja puolet myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä konttoreillamme ympäri Suomea. Keskinäisenä yhtiönä olemme asiakkaidemme omistama.

Pohjantähti huolehtii henkilöstöstään. Monipuolisten henkilöstöetujen lisäksi tavoitteenamme on myös taata henkilöstöllemme hyvät työskentelyolosuhteet.

Tule mukaan iloiseen ja aikaansaavaan joukkoomme!

Haemme Oulun palvelukonttoriimme

vakuutusneuvojaa.

Tehtäviisi kuuluu vakuutusasiakkaidemme kokonaisvaltainen asiakaspalvelu aina vakuutusten myynnistä asiakassuhteen hoitamiseen. Pääasiassa työskentelet konttorilla ja puhelimitse.

Olet positiivinen, ulospäinsuuntautunut ja myyntihenkinen etkä pelkää monipuolista työtä. Tulet hyvin toimeen kaikkien kanssa ja pidät asiakkaiden parissa työskentelystä. Kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn.

Arvostamme kokemusta vakuutusalalta ja asiakaspalvelutehtävistä. Myös kaupallinen koulutus katsotaan eduksesi.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi.

Web-osoite: http://www.pohjantahti.fi Työnantaja: Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö Sijainti: Hallituskatu 29, 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Raimo Kurunsaari, p. 040 9053 020 ja aluesihteeri Mervi Kokkinen p. 020 763 4452. Hakemukset: Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 30.10.2016 mennessä osoitteeseen raimo.kurunsaari@pohjantahti.fi. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hallituskatu 29, 90100 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö Y-tunnus 0146905-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vakuutusneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Hallituskatu 29, 90100 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa