Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus


Pohjanmaan poliisilaitoksen keskuspaikkana toimii Vaasan pääpoliisiasema ja muita toimipaikkoja ovat Alajärven, Alavuden, Kauhajoen, Kannuksen, Kaustisen, Kokkolan, Kristiinankaupungin, Lapuan, Laihian, Pietarsaaren ja Seinäjoen poliisiasemat.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.1.2017. Päättyy 31.12.2017.
Määräaikaisuuden syy: Avoinna olevaan virkaan kuuluvien tehtävien väliaikainen järjestäminen sekä poliisihallinnon sopeuttamisohjelma.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 21.10.2016  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Seinäjoen poliisiasema, Juhonkatu 4, 60320 Seinäjoki

Viran/tehtävän kuvaus:
Pohjanmaan poliisilaitoksen lupapalvelut -linjalla, lupavalvontayksikössä on avoinna komisarion 40.13 määräaikainen virka ajalle 1.1. - 31.12.2017. Virkapaikka on Seinäjoen poliisiasema.

Komisario toimii toiminnallisena esimiehenä lupavalvontayksikössä ja tehtäviin kuuluu johtaa, valvoa, suunnitella ja kehittää lupavalvonnan ja -palvelujen prosesseja ja toimintaa. Komisario vastaa osaltaan lupavalvontayksikön linjauksen mukaisista yhtenäisistä lupahallinnon toimintatavoista ja käytännöistä. Komisario seuraa ampuma-aselupakäytäntöjen noudattamista valtakunnallisten ja paikallistason ohjeiden mukaisesti. Hänen tehtävänään on käsitellä ja ratkaista lupavalvonnan toimialaan kuuluvat päätös- ja lupa-asiat.

Komisario vastaa lupavalvonnan käytännön toteutuksesta kuten sen sujuvuudesta, valmistelujen toimivuudesta ja ratkaisemisesta sekä osaltaan yhteistyön sujumisesta muiden yksikköjen kanssa laitoksen sisällä. Komisario huolehtii osaltaan lupavalvonnan työpaikka- ja perehdyttämiskoulutuksesta.

Komisario hoitaa ja osaltaan vastaa koko Pohjanmaan poliisilaitosta koskevasta lupavalvonnallisten toimenpiteiden käynnistämisestä aseasioihin ja yksityisen turva-alan valmisteluun liittyen. Merkittävä osa työajasta kuluu lupavalvonnallisten toimintojen käynnistämisessä sekä lupavalvonnallisten päätösten tekemisessä. Työssä noudatetaan virastotyöaikaa.
Säädetyt kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena on poliisipäällystön tutkinto, poliisipäällystön virkatutkinto tai poliisipäällystön tutkinnon A -osan suorittaminen taikka korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys tehtäväalueeseen.

Kielitaitovaatimuksista on säädetty poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 a §:ssä. Poliisilaitos on kaksikielinen, enemmistön kielenä on suomi. Kielilainsäädännön mukaan edellytetään suomen kielen hyvää sekä ruotsin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suullinen Kirjallinen Ymmärtäminen Suomi Hyvä Hyvä Hyvä Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme:
Hakijalta odotamme vahvaa johtamisen osaamista, lupahallintoon liittyvän lainsäädännön tuntemusta, päätöksentekotaitoa ja -kykyä. Hyvät esimiestaidot ovat tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta välttämättömät. Lisäksi odotamme hakijalta kykyä suunnitella ja kehittää lupahallinnon toimintaa muuttuvassa toimintaympäristössä. Henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan hakijan tulee olla oma-aloitteinen, hänellä tulee olla kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyökykyinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava. Luemme eduksi:
Tehtävän hoitamisessa katsotaan eduksi päällystökokemus ja monipuolinen tuntemus lupahallinnon tehtävistä, ampuma-aselain tuntemus sekä kokemus lupavalvonnallisten asioiden hoitamisesta ja erityisesti niihin liittyvästä päätöksenteosta.
Muut tehtävään liittyvät tiedot:
Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta.

Voit kuitenkin hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Pohjanmaan poliisilaitos, ylikomisario Pasi Vuorenmaa, Korsholmanpuistikko 45, 65100 Vaasa.

Lisätietoja: Ylikomisario Pasi Vuorenmaa 0295 415 781.
Palkkauksen peruste:
Vaativuustason 40.13 peruspalkka on tällä hetkellä 3 306,10 € kuukaudessa. Peruspalkan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuvaa suoritusosaa enintään 32 % ja palvelusvuosien perusteella määräytyvää kokemusosaa enintään 14 %.
Työnantaja: Pohjanmaan poliisilaitos Sijainti: 60320 Seinäjoki Työajat: virastotyöaika Yhteystiedot: Vuorenmaa Pasi
Ylikomisario
Puhelin: 0295 415 781
Sähköposti: pasi.vuorenmaa@poliisi.fi

Hakemukset: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=84243db5-f980-4a2a-8e50-56ce9418d329 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 21.10.2016 Ilmoituskanava: Valtiolle

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 60320 Seinäjoki

Yritystiedot

Toiminimi Pohjanmaan poliisilaitos Y-tunnus 2288666-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Komisario, on ilmoitettu Valtiolle -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjanmaan poliisilaitos. Kyseessä on virastotyöaika. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 60320 - Seinäjoki , osoitteessa 60320 Seinäjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa