Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pohjanmaan Asemat Oy hakee St1 Palosaarelle (onkilahdenkatu 2), Shell Kivihakaan (Kivihaantie 16) sekä Shell Pitkäkadulle (Pitkäkatu 62) reipasta ja oma-aloitteista työntekijää huoltamokahvilatyöntekijän tehtäviin. Työ on pääasiallisesti asiakaspalvelutyötä asemalla toimivassa Cafe-Sibylla-pikaruoka ja myymälä konsepteissa. Työssäsi myyt kahvilatuotteita, päivittäistavaroita, polttoaineita, pesuja, veikkausta ym. asemalla myytäviä tuotteita. Lisäksi osallistut tuotteiden valmistukseen sekä asemalla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Vaasa ravintola-alan asiakaspalvelu Vaasa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vaasa ravintola-alan asiakaspalvelu Vaasa myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito ravintola-alan asiakaspalvelu Vaasa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pohjanmaan Asemat Oy Y-tunnus 2550358-7 Toimiala Huoltamotoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltamokahvilatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Pohjanmaan Asemat Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65200 - Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus