Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Plytec Oy on lahtelainen insinööritoimisto, joka suunnittelee, myy ja valmistuttaa vaneriteollisuuden koneita ja laitteita. Projektimme kohdistuvat kotimaan ja Euroopan ohella Kaakkois-Aasiaan ja Etelä-Amerikkaan. Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme insinööriä/diplomi-insinööriä mekaaniseen suunnitteluun ja projektin hoitoon. Suunnittelutyökaluna on SolidWorks 3-D ohjelmisto. Edellytämme hakijalta 3-D suunnittelukokemusta ja matkustushalukkuutta. Kielitaito katsotaan eduksi. Vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lahti teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Lahti tehdas- ja tuotantotyöntekijät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Plytec Oy Y-tunnus 1702509-5 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Plytec Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus