Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita, hyvän työasenteen omaavia ja oma-aloitteisia rakennusapulaisia monenlaisiin tehtäviin. Rakennusapulaisen tehtävät koostuvat muun muassa siivouksesta, roudauksesta, raivauksesta, purkamisesta ja yksinkertaisista rakennustehtävistä.

Arvostamme joustavaa käytettävyyttä ja hyvä asenne vie pitkälle! Töiden alku ja kesto vaihtelevat asiakasyritysten tarpeen mukaan.

Sinulla tulee olla työturvakortti ja jonkin verran aiempaa työkokemusta rakennusalasta. Alan koulutus on plussaa!

Työtä on koko Kouvolan alueella, joten auton käyttömahdollisuus on eduksi.

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Teemme yrityksille jatkuvasti vakituisia rekrytointeja eri tehtäviin ja aloille. Vuonna 2015 lähes 500 ammattilaista löysi vakituisen työpaikan kauttamme. www.vmp.fi

Web-osoite: http://vmp.fi Työnantaja: Plaudite Oy Sijainti: Keskikatu 4, 45100 KOUVOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Juuso Laakso, VMP Group Kouvola/Plaudite Oy, Puh: 5354344, 0445977447, juuso.laakso@vmp.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskikatu 4, 45100 KOUVOLA

Yritystiedot

Toiminimi Plaudite Oy Y-tunnus 2081017-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 052 000 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

235 000 € 9 %

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusapulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Plaudite Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola , osoitteessa Keskikatu 4, 45100 KOUVOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa