Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Woikoski Feeling tarjoaa elämyksiä suomalaisen luonnon syleilyssä. Palvelujen pääkohteet ovat Kirjokiven kartano, Woikosken automuseo, Woikosken tehdasmuseo ja WHD Gård Mäntyharjun ja Kouvolan rajalla.
www.woikoskifeeling.fi

Haemme Woikoski Feelingille matkailupalveluista vastaavaa päällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtävässä johdat matkailupalveluiden tiimiä ja osallistut energisellä Feelingillä monipuolisten palveluiden ja -elämysten tuottamiseen sekä markkinointiin ja myyntiin. Pääasialliset asiakaskohderyhmät ovat yrityksiä, yhteisöjä ja yksityisiä henkilöitä. Osallistut myös itse tapahtumien järjestämiseen sekä majoitus- ja ravitsemispalveluiden käytännön työtehtäviin. Anniskeluvastaavan pätevyys on tehtävässä eduksi.

Edellytämme näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta matkailupalveluiden parista (hotelli, ravintola tai vastaava). Koulutuksesi on matkailu- tai ravintola-alalta ja olet toiminut useamman vuoden esimiehenä vastaavissa tehtävissä. Sujuvan suomen kielen lisäksi hallitset vähintään englannin kielen suullisen ja kirjallisen taidon. Muu kielitaito on tehtävässä eduksi. Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Odotamme henkilöltä innovatiivisuutta, positiivista asennetta ja kunnianhimoa sekä vahvaa esimieskokemusta, koska tulet toimimaan esimiehenä Woikoski Feelingin henkilökunnalle. Et pelkää haasteita, vaan käärit hihat ja tartut toimeen tilanteessa kuin tilanteessa. Ymmärrät ja käytät sujuvasti sekä aktiivisesti markkinoinnin nykyaikaisia kanavia.

Woikoski Feeling tarjoaa loistavat puitteet luonnon keskellä sekä paljon luovaa ja mielenkiintoista työtä persoonallisessa toimintaympäristössä. Ennen kaikkea toivomme, että teet työtäsi palavalla liekillä ja se tunne välittyy myös Woikoski Feelingin asiakkaille ja koko tiimille. Tässä työssä saat mahdollisuuden matkailupalvelujen kehittämiseen ja olla osana erinomaista Feelingiä!

Rekrytoinnista vastaa ja lisätietoja antaa VMP Group Kouvola, Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369, kirsi.lantta@vmp.fi.

Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi ja CV:si 28.10. mennessä os. kirsi.lantta@vmp.fi. Merkitse viestisi otsikkoon "Woikoski Feeling".

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Teemme yrityksille jatkuvasti vakituisia rekrytointeja eri tehtäviin ja aloille. Vuonna 2015 lähes 500 ammattilaista löysi vakituisen työpaikan kauttamme. www.vmp.fi

Web-osoite: http://vmp.fi Työnantaja: Plaudite Oy Sijainti: Keskikatu 4, 45100 KOUVOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: VMP Group Kouvola, Kirsi Lantta, puh. 050 414 6369 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskikatu 4, 45100 KOUVOLA

Yritystiedot

Toiminimi Plaudite Oy Y-tunnus 2081017-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 052 000 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

235 000 € 9 %

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Matkailupalveluiden päällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Plaudite Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola , osoitteessa Keskikatu 4, 45100 KOUVOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa