Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Back Office -toimihenkilö

Finnfund, Helsinki / co MPS

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme maanrakennustyöntekijää Kouvolan alueelle. Arvostamme reippautta, hyvää työasenetta ja oma-aloitteista työotetta. Edellytämme henkilöltä aiempaa työkokemusta maanrakennustöistä. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Töiden alku ja kesto vaihtelevat asiakasyritysten tarpeen mukaan. Maanrakennusalankoulutus katsotaan hakijalle eduksi. Työturva- ja tieturva-1-kortit tulee olla voimassa. Hae paikkaa nopeasti ja täytä hakemuksesi osoitteessa www.vmp.fi sekä liitä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Kouvola maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Kouvola talonrakennus maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Plaudite Oy Y-tunnus 2081017-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakennustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Plaudite Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus