Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakkaallemme maanrakennustyöntekijää Kouvolan alueelle. Arvostamme reippautta, hyvää työasenetta ja oma-aloitteista työotetta.

Edellytämme henkilöltä aiempaa työkokemusta maanrakennustöistä. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Töiden alku ja kesto vaihtelevat asiakasyritysten tarpeen mukaan.

Maanrakennusalankoulutus katsotaan hakijalle eduksi. Työturva- ja tieturva-1-kortit tulee olla voimassa.

Hae paikkaa nopeasti ja täytä hakemuksesi osoitteessa www.vmp.fi sekä liitä hakemukseesi CV. Työtä on koko Kouvolan alueella, joten auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Etsitkö töitä? Meiltä niitä löytyy! On kokoaikaista, osa-aikaista, keikkaa, hommaa ja duunia! Jätä meille hakemus, niin joustavat työmahdollisuudet ovat ulottuvillasi. Voit yhtä hyvin työskennellä osa-aikaisesti tai vakituisesti, kartuttaa työkokemusta tai kokeilla jotain aivan uutta. VMP Varamiespalvelun ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa yli 12 000 työntekijälle. Olemme Reiluja Vuokratöitä -auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. www.vmp.fi

Web-osoite: http://vmp.fi Työnantaja: Plaudite Oy Sijainti: Keskikatu 4, 45100 KOUVOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopivien henkilöiden löydyttyä Yhteystiedot: VMP Group Kouvola/Plaudite Oy, Puh: 5354344, 0445977447, juuso.laakso@vmp.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskikatu 4, 45100 KOUVOLA

Yritystiedot

Toiminimi Plaudite Oy Y-tunnus 2081017-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 052 000 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

235 000 € 9 %

Liikevoitto-%

8 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakennustyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Plaudite Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola , osoitteessa Keskikatu 4, 45100 KOUVOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa