Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Kouvolassa sijaitsevalle leipomoalan asiakasyrityksellemme leipuria tuotantotehtäviin. Näyttämällä osaamisesi ja omaamalla hyvän asenteen, sinulla on mahdollisuus pidempiaikaiseen tai vakituiseen työsuhteeseen. Arvostamme hakijan kiinnostusta ja innostusta leipomon kaikkia työtehtäviä kohtaan. Tehtävässä pidämme tärkeänä alan koulutusta/työkokemusta sekä käsinäppäryyttä. Toivomme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä reipasta ja huolellista työotetta. Aikaisempi kokemus leipomoalan tehtävistä ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kouvola ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kouvola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Plaudite Oy Y-tunnus 2081017-4 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Leipuri, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Plaudite Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus