Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

01260 - Vantaa

Hälytyskeskuspäivystäjä keikkatyösuhteeseen

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme Tampereen keskustan toimitiloihimme energistä, positiviista ja oma-aloitteista sairaanhoitajaa. Työnkuvaasi tulevat kuulumaan karvan- ja tatuoinninpoistot sekä injektiohoidot ja laserhoidot. Työkokemus näistä toimenpiteistä luetaan eduksi.

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Plastic Surgery Center Suomi Oy Y-tunnus 2456839-7 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet Plastic Surgery Suomi, Suomen Plastic & Surgery Center, Suomen Plastic & Cosmetic Surgery

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 451 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

308 000 € -43 %

Henkilöstö

6 0

Liikevoitto-%

13 % -38 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.08.2016 ja sen on julkaissut Plastic Surgery Center Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus