Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kotisiivooja, Planmix Oy, Lahti Planmix OY on Lahtelainen monitoimialayritys. Toimimme Lahden alueella aputoiminimellä Plan Apu - Koti- ja Yrityspalvelut. Huolehdimme ihmisten kodeista ja toimistoista monin eri tavoin - pääasiassa siivouksen merkeissä. Tarvitsemme nyt pikaisesti lisätyövoimaa. Olet luonnostaan palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista ja olet vastuuntuntoinen. Aikaisempi siivouskokemus sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Lahti siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lahti siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Planmix Oy Y-tunnus 0653181-4 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Plan Apu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Planmix Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus