Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Hälytyskeskuspäivystäjä keikkatyösuhteeseen

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme vahvan kasvumme tueksi aktiivisen työskentelyotteen omaavaa TUOTESPESIALISTIA Tuotespesialistina olet osa tuotemarkkinointitiimiämme ja työskentelet kasainvälisessä markkinaympäristössä korkean teknologian ja hammaslääketieteen digitaalisten laiteratkaisujen parissa. Toimit asiantuntijanamme taustasi ja kiinnostuksesi mukaan joko digitaalisten ratkaisujen tai CAD/CAM -tuotetiimissä. Merkittävä osa toimenkuvaasi ovat tuotekoulutukset ja -esittelyt myyntiorganisaatiollemme ja loppuasiakkaillemme. Osallistut myös markkinointi- ja asiakasdokumentaation ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Helsinki markkinointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Planmeca Oy Y-tunnus 0112773-2 Toimiala Lääkintä- ja hammaslääkintäinstrumenttien ja -tarvikkeiden valmistus (pl. hammasproteesit)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotespesialisti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Planmeca Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00880 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus