Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme vahvan kasvumme tueksi aktiivisen työskentelyotteen omaavaa

TUOTESPESIALISTIA

Tuotespesialistina olet osa tuotemarkkinointitiimiämme ja työskentelet kasainvälisessä markkinaympäristössä korkean teknologian ja hammaslääketieteen digitaalisten laiteratkaisujen parissa. Toimit asiantuntijanamme taustasi ja kiinnostuksesi mukaan joko digitaalisten ratkaisujen tai CAD/CAM -tuotetiimissä.

Merkittävä osa toimenkuvaasi ovat tuotekoulutukset ja -esittelyt myyntiorganisaatiollemme ja loppuasiakkaillemme. Osallistut myös markkinointi- ja asiakasdokumentaation sisällöntuottoon. Erilaiset myynnin tukitehtävät kuuluvat myös työtehtäviäsi.

Teet lisäksi tiivistä yhteistyötä tuotekehityksemme kanssa ja osallistut aktiivisesti uusien ominaisuuksien tuotteistamiseen.

Planmecan kattavaan tuotevalikoimaan kuuluvat digitaaliset hammashoitokoneet, monipuoliset 2D- ja 3D-röntgenlaitteet, CAD/CAM-tuotteet sekä niitä tukevat ohjelmistoratkaisut. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Herttoniemessä, mutta työhösi kuuluu myös matkustamista ulkomailla.

Tehtävässä edellytämme:

- Hammasteknikon tai -laborantin koulutusta

- Hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja

- Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa (suullista ja kirjallista)

- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- Mahdollisuutta matkustaa työtehtävien puitteissa

Eduksesi katsomme kokemuksen hammaslääketieteen CAD/CAM-laitteista ja -järjestelmistä. Monipuolinen kielitaito katsotaan myös eduksi. Tehtävässä olennaista on vahva halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme Sinulle:

- Monipuolisen tehtäväkentän terveysteknologian huipputuotteiden parissa

- Kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen

- Mahdollisuuden kehittää osaamistasi korkean teknologian laitteiden parissa

- Kansainvälisen työskentely- ja asiakasympäristön

- Vakituisen työpaikan menestyvässä ja vakavaraisessa perheyrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa digitaalisten ratkaisujen toimintaympäristöstä Vice President, Digital Imaging and Applications Helianna Puhlin-Nurminen, helianna.puhlin (a) planmeca.com, puh. 020 7795 731 ja CAD/CAM-ympäristöön liittyen Manager Heidi Pernu, heidi.pernu (a) planmeca.com, puh. 020-7795 156. Puhelimitse tavoitat heidät varmimmin ma 24.10 kello 11-12 ja pe 28.10 kello 14-15 välisenä aikana.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 18.11.2016 mennessä oheisen linkin kautta.

Web-osoite: http://www.planmeca.com Työnantaja: Planmeca Oy Sijainti: 00880 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 05.12.2016, Tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Planmeca Oy Hakemukset: https://my.teamio.com/molfi/798deb4b-4fbe-4ecd-a220-174d0b920a49 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 18.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00880 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Planmeca Oy Y-tunnus 0112773-2 Toimiala Lääkintä- ja hammaslääkintäinstrumenttien ja -tarvikkeiden valmistus (pl. hammasproteesit)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

230 292 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

89 762 000 € 18 %

Henkilöstö

662 17

Liikevoitto-%

39 % 11 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotespesialisti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Planmeca Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00880 - Helsinki , osoitteessa 00880 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa