Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Haemme kahta kirjanpitäjää CoFi Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme After Sales-tiimiimme aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä TEKNISTÄ TUOTESPESIALISTIA (TECHNICAL PRODUCT SPECIALIST). Työskentelet kuvantamisohjelmistojen, digitaalisten röntgenlaitteiden, CAD/CAM-laitteiden ja hammashoitoyksiköiden ammattitaitoisessa After Sales -tiimissä, jossa tuet maailmanlaajuista jälleenmyynti- ja laitehuoltoverkostoamme. Esiintyminen sujuu sinulta luontevasti ja koulutat tehtävässäsi mielellään jälleenmyyjiä. Tuotat koulutus- ja teknisen tuen materiaalia sekä autat jälleenmyyjiä asennuksissa ja mahdollisissa ongelmissa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Helsinki markkinointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Planmeca Oy Y-tunnus 0112773-2 Toimiala Lääkintä- ja hammaslääkintäinstrumenttien ja -tarvikkeiden valmistus (pl. hammasproteesit)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen tuotespesialisti, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Planmeca Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00880 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus