Duunitori suosittelee
eCommerce Content Specialist, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Junior Business Application Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

Ohjelmistokehittäjä Muvika Oy:lle Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme After Sales-tiimiimme aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä TEKNISTÄ TUOTESPESIALISTIA (TECHNICAL PRODUCT SPECIALIST). Työskentelet kuvantamisohjelmistojen, digitaalisten röntgenlaitteiden, CAD/CAM-laitteiden ja hammashoitoyksiköiden ammattitaitoisessa After Sales -tiimissä, jossa tuet maailmanlaajuista jälleenmyynti- ja laitehuoltoverkostoamme. Esiintyminen sujuu sinulta luontevasti ja koulutat tehtävässäsi mielellään jälleenmyyjiä. Tuotat koulutus- ja teknisen tuen materiaalia sekä autat jälleenmyyjiä asennuksissa ja mahdollisissa ongelmissa. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Helsinki markkinointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Planmeca Oy Y-tunnus 0112773-2 Toimiala Lääkintä- ja hammaslääkintäinstrumenttien ja -tarvikkeiden valmistus (pl. hammasproteesit)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tekninen tuotespesialisti, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Planmeca Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus