Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Haemme Röntgendivisioonan tuotekehitystiimiimme ketterää

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

Planmeca Oy on yksi maailman johtavista hammashoitolaitteiden valmistajista, jonka tuotteita viedään yli 120 maahan ympäri maailmaa. Kattavaan tuotevalikoimaamme kuuluvat digitaaliset hammashoitokoneet, monipuoliset 2D- ja 3D-röntgenlaitteet, CAD/CAM-tuotteet sekä niitä tukevat ohjelmistoratkaisut. Pääkonttorimme, tuotekehitysyksikkömme ja tuotantomme sijaitsevat Helsingin Herttoniemessä.

Tuotesuunnittelumme lähtökohta on olla alan teknologian kärjessä. Ergonomia, turvallisuus, huippumuotoilu sekä kustannustehokkuus ohjaavat vahvasti suunnittelutyötämme. Terveysteknologian laitteidemme tyypillisiä valmistustekniikoita ovat alumiinivalut, ruiskupuristeet, profiilit ja ohutlevyt.

Mekaniikkasuunnittelijana tulet työskentelemään 3D CAD -ympäristössä, jossa käytämme työkaluna Creo-ohjelmistoa. Työtehtäväsi ovat pääosin tuotesuunnittelua ja 3D-mallinnusta sekä siihen liittyvää dokumentointia. Olet kiinnostunut uusista teknologioista ja valmistustekniikoista sekä innokas soveltamaan niitä tulevassa työssäsi.

Teet yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa suunnitellen innovatiivisia ratkaisuja erilaisiin asiakastarpeisiin. Olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja ja aktiivisesti mukana kehittämässä tuotteitamme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Soveltuvaa teknistä koulutusta (DI tai insinööri)
Kokemusta mekaniikkasuunnittelusta
Valmistusteknistä ymmärrystä
CAD-suunnitteluosaamista
Halua ja kykyä ymmärtää suunnittelukokonaisuuksia
Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Eduksesi katsomme myös:

Muotillisten osien suunnittelukokemuksen
Teknisen harrastuneisuuden
Mekatroniikan suunnittelukokemuksen
Kokemusta terveyden huollon laitteiden suunnittelusta

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän alansa edistyksellisimpien tuotteiden parissa
Kattavan perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen
Mahdollisuuden kehittää osaamistasi korkean teknologian laitteiden parissa
Vakituisen työsuhteen terveysteknologian alalla kasvavassa ja vakavaraisessa perheyrityksessä

Lisätietoja tehtävästä antaa Design Manager, Mechanics, Tommi Syrjälä, tommi.syrjala@planmeca.com ja puh. 020 7795 673. Tiedustelut puhelimitse 18.10. kello 13.00-14.00 ja 25.10. kello 13.00-14.00.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 7.11.2016 mennessä oheisen linkin kautta.

Web-osoite: http://www.planmeca.com Työnantaja: Planmeca Oy Sijainti: 00880 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 05.12.2016, Tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tommi Syrjälä Planmeca Oy Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 08.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00880 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Planmeca Oy Y-tunnus 0112773-2 Toimiala Lääkintä- ja hammaslääkintäinstrumenttien ja -tarvikkeiden valmistus (pl. hammasproteesit)

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

230 292 000 € 7 %

Liiketoiminnan tulos

89 762 000 € 18 %

Henkilöstö

662 17

Liikevoitto-%

39 % 11 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaniikkasuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Planmeca Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00880 - Helsinki , osoitteessa 00880 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa