Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toimit osana maalaamon tiimiä nykyaikaisessa jauhemaalaamossamme. Ammattimaisessa maalaamossamme valmistamme korkealaatuisia komponentteja hammaslääketieteen laitteisiimme, joten laadun varmistaminen ja viimeistely ovat olennainen osa työtä. Työtehtäväsi liittyvät maalauksen eri vaiheisiin, tarkemmin tehtävät määritellään työntekijän oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Maalaamossa työskennellään kahdessa vuorossa. Maalaamon kanssa samoissa tiloissa toimii myös oma koneistamo. Samassa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Planmeca Oy Y-tunnus 0112773-2 Toimiala Lääkintä- ja hammaslääkintäinstrumenttien ja -tarvikkeiden valmistus (pl. hammasproteesit)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jauhemaalaamotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Planmeca Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus