Duunitori suosittelee
Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Työntömastotrukin osaava varastotyöntekijä

Adecco Finland

Finland

HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Varastotyöntekijä kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Senior Software Engineer

Zervant Oy

02150 - Espoo

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme After Sales-osastolle laatuhakuista työntekijää After Sales Coordinator-tehtävään. After Sales Coordinator- tehtävässä aikataulutat ja organisoit yhdessä teknisen tuen päällikön kanssa kaikki tekniset koulutukset. Päivität materiaalia eLearning ympäristöön ja toimit After Sales -osaston CRM:n ja Dealer Supportin pääkäyttäjänä. Tärkeä osa toimenkuvaa on asiakaspalautteiden ja erityisesti reklamaatioiden käsittely ajallaan. Olet työtavoiltasi erityisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Planmeca Oy Y-tunnus 0112773-2 Toimiala Lääkintä- ja hammaslääkintäinstrumenttien ja -tarvikkeiden valmistus (pl. hammasproteesit)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, After Sales Coordinator, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Planmeca Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus