Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme aluemyyntitiimimme vahvistukseksi tuloshakuista ja aktiivista ALUEPÄÄLLIKKÖÄ PIRKANMAALLE. Aluepäällikkönä vastaat oman alueesi hammashuollon asiakkuuksista ja asiakkuuksien kehittämisestä, tarvikkeiden, laitteiden ja ohjelmistojen myynnistä sekä alueen myynnin- ja kannattavuuden kehittämisestä sekä uusasiakashankinnasta. Teet tiivistä yhteistyötä muiden myyntipäälliköiden kanssa ja olet vastuussa alueesi kokonaisvaltaisesta myynnistä ja myynninkehityksestä. Työskentelet osana osaavaa ja aktiivista aluemyyntitiimiä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Tampere päällikkötason positiot Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Plandent Oy Y-tunnus 0112771-6 Toimiala Laboratorio- ja sairaanhoitovälineiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet DT Dental-tuote, Servident

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluepäällikkö Pirkanmaalle (hammashoidon tuotteet), on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Plandent Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33900 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa