Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Palvelupäällikkö, ajoneuvokorvauspalvelut

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Haemme aluemyyntitiimimme vahvistukseksi tuloshakuista ja aktiivista ALUEPÄÄLLIKKÖÄ PIRKANMAALLE.

Aluepäällikkönä vastaat oman alueesi hammashuollon asiakkuuksista ja asiakkuuksien kehittämisestä, tarvikkeiden, laitteiden ja ohjelmistojen myynnistä sekä alueen myynnin- ja kannattavuuden kehittämisestä sekä uusasiakashankinnasta. Teet tiivistä yhteistyötä muiden myyntipäälliköiden kanssa ja olet vastuussa alueesi kokonaisvaltaisesta myynnistä ja myynninkehityksestä.

Työskentelet osana osaavaa ja aktiivista aluemyyntitiimiä. Alueesi asiakkaat koostuvat yksityisistä hammaslääkäreistä ja hammaslääkäriasemista sekä julkisen sektorin hammashoidon yksiköistä.

Menestyvältä aluepäälliköltä odotamme:

- myynnillistä asennetta ja -otetta tehtävään
- tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa
- MS Office-osaamista sekä yleisesti hyviä IT-taitoja (jokapäiväisessä käytössä mm. Excel ja Microsoft Dynamix AX -toiminnanohjausjärjestelmä)
- oma-aloitteisuutta sekä kiinnostusta itsesi kehittämiseen
- priorisointikykyä
- matkustushalukkuutta ja joustavuutta työaikojen suhteen
- suomen ja englannin kielen osaamista
- vahvaa motivaatiota terveysteknologia-alan tuotteiden ja toimintamallien opiskeluun, kouluttautumiseen sekä paloa jatkuvaan ammattillisen kehittymiseen.

Työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä, menestyksekkäästä myyntityöstä sekä hammashoitoalan tuotteiden tuntemus tai -koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa ja markkinoiden johtavassa korkean terveysteknologian yrityksessä. Saat mielenkiintoisten tehtävien ohella osaavan organisaation tuen, mahdollisuuden perehtyä suunterveydenhuollon kokonaisratkaisuja toimittavan yrityksen toimintaan sekä laajentaa osaamistasi kykyjesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Viki Valanne puh. 020-7795155 tai viki.valanne (a) plandent.com.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 31.10.2016 mennessä oheisen linkin kautta.

Web-osoite: http://www.plandent.com Työnantaja: Plandent Oy Sijainti: 33900 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Plandent Oy Hakemukset: https://my.teamio.com/molfi/0d0a4f01-3ac0-4f74-8e55-65c410498394 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33900 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Plandent Oy Y-tunnus 0112771-6 Toimiala Laboratorio- ja sairaanhoitovälineiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet DT Dental-tuote, Servident

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

82 983 000 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

4 889 000 € -19 %

Henkilöstö

172 7

Liikevoitto-%

6 % -25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluepäällikkö Pirkanmaalle (hammashoidon tuotteet), on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Plandent Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33900 - Tampere , osoitteessa 33900 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa