Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

WorkPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut henkilöstöpalvelualan yritys.
Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Liity energiseen joukkoomme!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme PRN-Kiinteistösiivoukselle huolellisia ja ahkeria suursiivoojia erilaisiin kohteisiin pk-seudulle. Työtä on tarjolla kokopäiväisesti. Yritys on nuorekas, uudistuva ja dynaaminen, joten jos nämä adjektiivit kuvaavat sinua, jätä ihmeessä hakemus.

Työ sisältää saneerauskohteiden loppusiivouksia, ikkunanpesua, toimisto- ja toimitilasiivouksia, kotisiivouksia vahauksia jne. oman halukkuuden ja kokemuksen mukaan. Työssä on mahdollisuus edetä esimiestehtäviin.

Toivomme työntekijäksemme tarkkaa, rentoa ja asiakaspalveluhenkistä persoonaa. Aikaisempi työkokemus siivousalalta katsotaan eduksi, mutta koulutusta ei vaadita. Toivomme myös sinulta ainakin auttavaa suomenkielen taitoa sekä B-ajokorttia.

Mikäli olet paikasta kiinnostunut, niin täytä hakemus alla olevasta linkistä! Emme vastaa sähköpostihakemuksiin.

Web-osoite: http://www.workpower.fi Työnantaja: Workpower Oy, Hki Sijainti: 00750 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop. mukaan Yhteystiedot: www.workpower.fi Hakemukset: https://rekrytointi.workpower.fi/rekrytointi/workpower/?action=tyopaikat&id=1365 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 14.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00750 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivousspesialisti, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Workpower Oy, Hki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00750 - Helsinki , osoitteessa 00750 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa