Duunitori suosittelee
Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

MemoryDreams hakee kahta pizzeriatyöntekijää Mikkelin Keskustaan. Kuljetus-, asiakaspalvelu-, kassatyöskentely-, siivous- ym. työhön opastetaan.
Sinulla pitäisi olla ajokortti. Suomen kielen taito vaaditaan.

Olet nopea, tarkka. Olet asiakaslähtöinen ja pidetty työkaveri. Olet hyvä organisoimaan ja sinulla pysyy kaikki langat käsissäsi ja olet motivoitunut työntekoon.

Ota yhteyttä
Fazel Hussaini
0451246616

Työnantaja: Fazel Hussaini Oy Sijainti: 50100 MIKKELI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: fazel hussaini 0451246616 fazel.hussaini@hotmail.fi Ilmoitus jätetty: 25.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 50100 MIKKELI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pizzeriatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut Fazel Hussaini Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 50100 - Mikkeli , osoitteessa 50100 MIKKELI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa