Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan kokoaikaista pizzeriatyöntekijää kauppakeskus Willassa sijaitsevaan Kotipizzaan. Edellytetään kokemusta pizzanpaistosta, kassakokemusta ja hygieniapassia. Vaihtoehtoisesti kokemus hampurilaisten teosta eduksi. Suomen kielen taito vaaditaan. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 11-21 välille, lauantaisin klo 11-18 välille ja sunnuntaisin klo 12-18 välillä. Hakemukset sähköpostilla tai yhteydotot puhelimitse. sähköposti: log977@yahoo.com...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Hyvinkää ravintola-alan asiakaspalvelu Hyvinkää ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Hyvinkää .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pizzeriatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Tmi Loghman Haiiak. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa