Duunitori suosittelee
B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan kokoaikaista pizzeriatyöntekijää kauppakeskus Willassa sijaitsevaan Kotipizzaan. Edellytetään kokemusta pizzanpaistosta, kassakokemusta ja hygieniapassia. Vaihtoehtoisesti kokemus hampurilaisten teosta eduksi. Suomen kielen taito vaaditaan. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 11-21 välille, lauantaisin klo 11-18 välille ja sunnuntaisin klo 12-18 välillä. Hakemukset sähköpostilla tai yhteydotot puhelimitse. sähköposti: [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Hyvinkää ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pizzeriatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Tmi Loghman Haiiak. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 12.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus