Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Ravintolan vuoropäällikkö Rantasipi hotelliin

Restel

Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tervetuloa Dennikseen! Ristorante Dennis on luonut elämyksiä hyvän ruuan parissa jo 40 vuoden ajan. Ensimmäinen ravintolamme avattiin vuonna 1975 Linnankadulle Turkuun ja tänään toimimme neljällä paikkakunnalla, seitsemän ravintolan vahvuudella. Etsimme reippaita, ammattitaitoisia ja työstään innostuneita kokkeja Kirkkonummen Ristorante Dennis -ravintolaan. Erityisen paljon arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta. Avoinna on sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kirkkonummi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kirkkonummi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pizzeria Dennis Oy Y-tunnus 0140357-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, pizzakokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Pizzeria Dennis Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kirkkonummi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus