Duunitori suosittelee
Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tervetuloa Dennikseen! Ristorante Dennis on luonut elämyksiä hyvän ruuan parissa jo 40 vuoden ajan. Ensimmäinen ravintolamme avattiin vuonna 1975 Linnankadulle Turkuun ja tänään toimimme neljällä paikkakunnalla, seitsemän ravintolan vahvuudella. Etsimme reippaita, ammattitaitoisia ja työstään innostuneita kokkeja Kirkkonummen Ristorante Dennis -ravintolaan. Erityisen paljon arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta. Avoinna on sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kirkkonummi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pizzeria Dennis Oy Y-tunnus 0140357-3 Toimiala Ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, pizzakokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Pizzeria Dennis Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kirkkonummi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus