Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tervetuloa Dennikseen!

Ristorante Dennis on luonut elämyksiä hyvän ruuan parissa jo 40 vuoden ajan. Ensimmäinen ravintolamme avattiin vuonna 1975 Linnankadulle Turkuun ja tänään toimimme neljällä paikkakunnalla, seitsemän ravintolan vahvuudella.

Etsimme reippaita, ammattitaitoisia ja työstään innostuneita kokkeja Kirkkonummen Ristorante Dennis -ravintolaan. Erityisen paljon arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta. Avoinna on sekä osa-aikainen, että kokoaikainen työsuhde.

Web-osoite: http://dennis.fi Työnantaja: Pizzeria Dennis Oy Sijainti: Aleksanterinkatu 22, 02400 KIRKKONUMMI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Ravintolapäällikkö Tanja Tammelin tanja.tammelin@dennis.fi tai 040 730 3503. Hakemukset: Lähetä hakemuksesi sähköisesti osoitteeseen tanja.tammelin@dennis.fi Ilmoitus jätetty: 13.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Aleksanterinkatu 22, 02400 KIRKKONUMMI

Yritystiedot

Toiminimi Pizzeria Dennis Oy Y-tunnus 0140357-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, pizzakokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Pizzeria Dennis Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kirkkonummi , osoitteessa Aleksanterinkatu 22, 02400 KIRKKONUMMI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa