Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

Kesätöihin Löylyyn!

Royal Ravintolat Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tervetuloa Dennikseen! Ristorante Dennis on luonut elämyksiä hyvän ruuan parissa jo 40 vuoden ajan. Ensimmäinen ravintolamme avattiin vuonna 1975 Linnankadulle Turkuun ja tänään toimimme neljällä paikkakunnalla, seitsemän ravintolan vahvuudella. Etsimme reippaita, ammattitaitoisia ja työstään innostuneita kokkeja Kirkkonummen Ristorante Dennis -ravintolaan. Erityisen paljon arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta. Avoinna on sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kirkkonummi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pizzeria Dennis Oy Y-tunnus 0140357-3 Toimiala Ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, pizzakokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut Pizzeria Dennis Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02400 - Kirkkonummi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus