Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Crew At Work on hotelli- ja ravintola-alan työnantajille ja työntekijöille tarkoitettu henkilöstöpalveluyritys, joka palvelee asiakkaitaan tuottamalla korkealaatuisia ratkaisuja henkilöstön vuokraamiseen, rekrytointiin ja koulutukseen.

PIZZAKOKKEJA

Aikaisempi kokemus on aina eduksi. Työvuorot ovat usein pitkiä ja kiireisiä eli tarvitset työssäsi joustavuutta. Odotamme sinulta positiivista ja innostunutta asennetta työntekoon.

Palkkaus on MaRa - TES:n / sopimuksen mukaan ja jäsenyys mukavassa sekä rennossa työtiimissä.

Lähetä avoin hakemus ja kirjoita sähköpostin otsikoksi: "Pizzakokki, Ruka"

Liitä hakemukseesi CV, palkkatoivomus sekä suosittelijat yhteystietoineen.
jussi@crewatwork.fi

Työnantaja: Crew at Work Oy Sijainti: 93830 RUKATUNTURI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Marraskuun alusta Yhteystiedot: jussi@crewatwork.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 93830 RUKATUNTURI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pizzakokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Crew at Work Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsingfors , osoitteessa 93830 RUKATUNTURI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa