Duunitori suosittelee
Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Oletko taitava Excelin käyttäjä ja haluat myös jakaa osaamistasi muille? Etsimme osa-aikaista Excel-kouluttajaa järjestämillemme Excel-kursseille.

Tärkeintä työssä on rauhallisuus ja taito opettaa Exceliä selkeäsanaisesti ja käytännönläheisesti. Haluat jatkuvasti kehittyä kouluttajana ja opiskelet tarvittaessa nopeasti uusia ominaisuuksia.

Perehdytämme kouluttajan huolellisesti aiheeseen ja koulutustapaan. Tarjoamme myös työkalut, valmiit materiaalit ja harjoitustehtävät. Parhaassa tapauksessa osaat myös itse luoda lisää selkeitä koulutusmateriaaleja ja hyviä harjoitustehtäviä.

Koulutukset järjestetään suurimmaksi osaksi pääkaupunkiseudulla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Koulutusten kesto on tyypillisesti noin 1 päivä kerrallaan.

Työ sopii hyvin esim. tietotekniikasta kiinnostuneelle freelancer-kouluttajalle, joko aloittelevalle tai kokeneemmalle. Sopimuksen mukaan joko palkkatyö tai laskutus yrityksen/laskutuspalvelun kautta.

Koulutusten pääasiallinen kieli on suomi, mutta koulutusmahdollisuus englanniksi tai ruotsiksi on erittäin hyvä lisä. Eduksi katsotaan muiden Microsoft Office -tuotteiden tuntemus: mm. Word, PowerPoint ja Outlook.

Etsimme asiantuntevia kouluttajia myös seuraavissa aiheissa: Microsoft Office -tuotteet, WordPress, Hakukoneoptimointi, Google Analytics, Google AdWords, Verkkokaupan perustaminen, Facebook-mainonta ja Some-näkyvyys.

Tietoa työnantajasta:

Piuha Works Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva tietotekniikan koulutusyritys, joka on järjestänyt IT-koulutuksia vuodesta 2004 alkaen - ensin toiminimenä ja vuodesta 2010 alkaen osakeyhtiömuotoisena.

Järjestämme avoimet kurssit Espoon Innopolissa, mutta yrityskohtaiset koulutukset voidaan toteuttaa ympäri Suomea asiakkaan luona.

Alusta alkaen pyrkimyksemme on ollut järjestää laadukasta ja käytännönläheistä IT-koulutusta. Korostamme mahdollisimman selkeäsanaista opetusta ja tekemällä oppimista. Pyrimme järjestämään kurssin opetuksen ja olosuhteet sellaisiksi, että opetuksessa vallitsee kannustava ja innostunut ilmapiiri.

Tärkeimmät koulutusalueemme ovat Microsoft Office -ohjelmistot, WordPress-julkaisujärjestelmä sekä hakukonemarkkinointi.

Web-osoite: http://www.piuha.fi Työnantaja: Piuha Works Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Iisakki Pirilä, Puh: 0503485779, iisakki@piuha.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Piuha Works Oy Y-tunnus 2352896-7 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

215 000 € 19 %

Liiketoiminnan tulos

58 000 € 53 %

Henkilöstö

2 0

Liikevoitto-%

27 % 29 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Excel-kouluttaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Piuha Works Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa