Duunitori suosittelee
Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö Destiaan (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Pistesarjat etsii osaavaa aluemyyntipäällikköä pääkaupunkiseudun myynnin kehittämiseen! Etsimme tiimimme uutta jäsentä koko-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen.
Oletko luonteeltasi energinen ja avoin? Haluatko tavata uusia alan ihmisiä yhteistyön kehittämisen ja myyntityön merkeissä? Mikäli vastasit kysymyksiin myöntävästi, jatka lukemista!

Pistesarjat on tunnettu suomalainen lämmitys- ja sulanapitoratkaisujen toimittaja. Olemme viime vuosina laajentaneet kattavaa asiantuntijapalvelua ja tuotevalikoimaamme myös palonkestävien kaapelijärjestelmien komponenttien toimituksiin, laadukkaiden valokuitu- ja cat-kaapelien kokonaisjärjestelmiin sekä teollisuuden vaativiin instrumentointikaapeleihin.
Pistesarjojen palvelu on kokonaisvaltaista, sillä maailman parhaiden kaapeleiden lisäksi asiakkaamme saavat sekä meidän, että päämiestemme maailman johtavien kaapelivalmistajien asiantuntemuksen käyttöönsä. Vahvan kasvun ja perustettavan uuden myyntiyksikön johdosta haemme aluemyyntiin ja asiakkuuksien kehittämiseen nyt lisävahvistusta.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aito halu laittaa itsesi likoon ja haluat tehdä kauppaa yritysasiakkaiden kanssa. Tunnistamme sinut teknisen alan koulutuksestasi sekä muutaman vuoden myyntikokemuksestasi talotekniikkaurakoitsijoiden käyttämien tuotteiden tai projektimyynnin parissa. Olet oma-aloitteinen ja liikut myyjänä tottuneesti yritysasiakasrajapinnassa. Olet luonteeltasi energinen, avoin ja haluat tavata uusia alan ihmisiä yhteistyön kehittämisen ja myyntityön merkeissä. Toivomme sinun asuvan pääkaupunkiseudulla tai sen välittömässä läheisyydessä.

Tarjoamme todellista kasvun paikkaa ja roolia, jossa pääset toteuttamaan myyntilahjakkuuttasi käytännössä. Asiakkaitamme ovat sähköurakoitsijat ja talotekniikkayritykset. Käytössäsi on modernit myynnin työkalut sekä nuorekkaan yrityksemme huipputiimi. Saat vakavaraisen ja kasvavan yhtiön tuen, hyvän palkan ja bonukset sekä mielenkiintoisen työn, jossa pääset itsenäisesti kehittämään ja toteuttamaan jo olemassa olevan asiakaskuntasi myynnin kehittymistä sekä hankkimaan uusia asiakkaita.

Työtehtävät: Tuote- ja ratkaisumyynti kotimaisille pienille ja suurille urakointiasiakkaillemme, huolehdit asiakkaittesi myynnin kehittymisestä sekä uusien asiakkaiden hankkimisesta, viikoittaiset asiakaskäynnit ja työmaakäynnit projektien mukaisesti.

Yrityksemme tuotteita myydään koko Suomessa ja sinun pelikenttäsi tulee olemaan pääkaupunkiseutu. Tehtävä sisältää matkustamista myyntityön/projektien mukaisesti. Työ voidaan aloittaa välittömästi. Työsuhde on vakituinen. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa osoitteessa: Kylänportti 2, 02940 Espoo

Lähetä hakemuksesi ja CV:n (palkkatoivomuksen kanssa) osoitteeseen tyopaikka@pistesarjat.fi. Varusta sähköpostiviestisi otsikolla "Aluemyyntipäällikkö, PK-seutu".
Toivomme saavamme hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut tehtävään soveltuvien henkilöiden osalta välittömästi.

Lisätietoja tehtävästä: toimitusjohtaja Marco Tienhaara p. 0400 591 590 / www.pistesarjat.fi

Web-osoite: http://www.pistesarjat.fi Työnantaja: Pistesarjat Oy Sijainti: Kylänportti 2, 02940 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sop.muk. Yhteystiedot: Toimitusjohtaja Marco Tienhaara p. 0400 591 590 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kylänportti 2, 02940 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Pistesarjat Oy Y-tunnus 0115959-0 Toimiala Sähkötarviketukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Vareste, EDOX, ELFOIL, Sileka, Tecomi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

7 219 022 € 2 %

Liiketoiminnan tulos

253 534 € 2810 %

Henkilöstö

19 -4

Liikevoitto-%

4 % 4 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluemyyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Pistesarjat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Kylänportti 2, 02940 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa