Duunitori suosittelee
Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Full stack developer

Callstats.io

Helsinki

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Kesätyöt Swecolla

Sweco co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ylivahtimestarin tehtävänä on toimia kiinteistö- ja keittiötoimen työntekijöiden (kiinteistönhoitajat, suntiot, vahtimestarit, siivoojat ja emännät) lähiesimiehenä. Työhön kuuluu vastuu työvuorosuunnittelusta ja sijaisjärjestelyistä sekä kiinteistönhoitaja-suntio-vahtimestarin käytännön työtehtäviä seurakunnan eri kiinteistöissä. Oman auton käyttö on välttämätöntä. Kelpoisuusehtona virkaan on soveltuva ammatillinen koulutus, eduksi katsotaan käytännön kokemus suntion tehtävistä ja esimiestehtävistä. Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Pirkkala vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pirkkalan Seurakunta Y-tunnus 0152086-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylivahtimestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Pirkkalan seurakunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pirkkala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus