Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ylivahtimestarin tehtävänä on toimia kiinteistö- ja keittiötoimen työntekijöiden (kiinteistönhoitajat, suntiot, vahtimestarit, siivoojat ja emännät) lähiesimiehenä. Työhön kuuluu vastuu työvuorosuunnittelusta ja sijaisjärjestelyistä sekä kiinteistönhoitaja-suntio-vahtimestarin käytännön työtehtäviä seurakunnan eri kiinteistöissä. Oman auton käyttö on välttämätöntä. Kelpoisuusehtona virkaan on soveltuva ammatillinen koulutus, eduksi katsotaan käytännön kokemus suntion tehtävistä ja esimiestehtävistä. Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Pirkkala vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pirkkalan Seurakunta Y-tunnus 0152086-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylivahtimestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Pirkkalan seurakunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pirkkala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa