Duunitori suosittelee
Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Business Development / Sales Consultant

Meltwater

00100 - Helsinki

Java-kehittäjä

Eatech

Tampere

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ylivahtimestarin tehtävänä on toimia kiinteistö- ja keittiötoimen työntekijöiden (kiinteistönhoitajat, suntiot, vahtimestarit, siivoojat ja emännät) lähiesimiehenä. Työhön kuuluu vastuu työvuorosuunnittelusta ja sijaisjärjestelyistä sekä kiinteistönhoitaja-suntio-vahtimestarin käytännön työtehtäviä seurakunnan eri kiinteistöissä. Oman auton käyttö on välttämätöntä. Kelpoisuusehtona virkaan on soveltuva ammatillinen koulutus, eduksi katsotaan käytännön kokemus suntion tehtävistä ja esimiestehtävistä. Palkkaus määräytyy vaativuusryhmän ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Pirkkala vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pirkkalan Seurakunta Y-tunnus 0152086-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ylivahtimestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Pirkkalan seurakunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33960 - Pirkkala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus