Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Terveyskeskushammaslääkärin työhön sisältyy vastaanoton pitämistä Pirkkalan yhteistoiminta-alueella. Alkusijoituspaikka on Vesilahden toimipiste. Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin tutkinto. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomekielen suullista ja kirjallista taitoa, soveltuvuutta työyhteisöön sekä työn kehittämismyönteisyyttä. Terveyskeskuskokemus ja erityisosaaminen katsotaan eduksi. Palkkaus on kunnallisen lääkärien työehtosopimuksen mukainen. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Valitun on ennen työsuhteen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hammashoito Vesilahti lääkärit Vesilahti määräaikainen Vesilahti hammashoito lääkärit määräaikainen Vesilahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pirkkalan kunta Y-tunnus 0152084-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskushammaslääkärin sijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Pirkkalan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vesilahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus