Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Terveyskeskushammaslääkärin työhön sisältyy vastaanoton pitämistä Pirkkalan yhteistoiminta-alueella. Alkusijoituspaikka on Vesilahden toimipiste. Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin tutkinto. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomekielen suullista ja kirjallista taitoa, soveltuvuutta työyhteisöön sekä työn kehittämismyönteisyyttä. Terveyskeskuskokemus ja erityisosaaminen katsotaan eduksi. Palkkaus on kunnallisen lääkärien työehtosopimuksen mukainen. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Valitun on ennen työsuhteen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja määräaikainen Vesilahti lääkärit Vesilahti hammashoito Vesilahti määräaikainen lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pirkkalan kunta Y-tunnus 0152084-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskushammaslääkärin sijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Pirkkalan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37470 - Vesilahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus