Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Terveyskeskushammaslääkärin työhön sisältyy vastaanoton pitämistä Pirkkalan yhteistoiminta-alueella. Alkusijoituspaikka on Vesilahden toimipiste.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin tutkinto. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomekielen suullista ja kirjallista taitoa, soveltuvuutta työyhteisöön sekä työn kehittämismyönteisyyttä. Terveyskeskuskokemus ja erityisosaaminen katsotaan eduksi.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien työehtosopimuksen mukainen. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon (Työterveyspalvelu Viisari) hyväksytty todistus terveydentilastaan. Osa-aikaisesta työajasta on mahdollisuus neuvotella.

Työnantaja: Pirkkalan kunta Sijainti: Anttilantie 2, 37470 VESILAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 15.11.2016 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: va. ylihammaslääkäri Anne Viitanen, puh. 040 133 5627 ja suun terveydenhuollon vastaava hoitaja Sirpa Nyman, puh. 050 439 7537. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@pirkkala.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Anttilantie 2, 37470 VESILAHTI

Yritystiedot

Toiminimi Pirkkalan kunta Y-tunnus 0152084-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskushammaslääkärin sijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Pirkkalan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vesilahti , osoitteessa Anttilantie 2, 37470 VESILAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa