Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Terveyskeskushammaslääkärin työhön sisältyy vastaanoton pitämistä Pirkkalan yhteistoiminta-alueella. Alkusijoituspaikka on Vesilahden toimipiste. Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun hammaslääkärin tutkinto. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomekielen suullista ja kirjallista taitoa, soveltuvuutta työyhteisöön sekä työn kehittämismyönteisyyttä. Terveyskeskuskokemus ja erityisosaaminen katsotaan eduksi. Palkkaus on kunnallisen lääkärien työehtosopimuksen mukainen. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Valitun on ennen työsuhteen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja määräaikainen Vesilahti lääkärit Vesilahti hammashoito Vesilahti määräaikainen lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pirkkalan kunta Y-tunnus 0152084-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskushammaslääkärin sijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Pirkkalan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vesilahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus