Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme joukkoomme isännöitsijää, joka vastaa tilapalvelun hallinnoimien kohteiden sisäisestä ja ulkoisesta vuokrauksesta sekä kiinteistötietojen hallinnasta. Vuokrauksessa tavoitteena on siirtyminen Haahtela-kiinteistötietojärjestelmään. Tehtävään sisältyy lisäksi osallistuminen kohteiden teknisestä kunnosta huolehtimiseen ja kunnossapidon pitkäjänteiseen toteutukseen yhteistyössä kiinteistönhoidon ja kunnossapidon henkilöstön kanssa. Tärkeänä osana tehtävää on yhteydenpito tilojen käyttäjiin sekä vuokraukseen että kohteiden teknisiin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Pirkkala kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pirkkalan kunta Y-tunnus 0152084-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Isännöitsijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Pirkkalan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33960 - Pirkkala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa