Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Pirkanmaan Osuuskaupan omaan SiivoukseenSIIVOUSTYÖNOHJAAJAAvakituiseen (90 h/3 vkoa) työsuhteeseen.Olemme Pirkanmaan Osuuskaupan sisäinen yksikkö. Tuotamme omille yksiköillemme, S-marketit, Prismat, Salet, ravintolat ja ABC-liikennemyymälät, sekä ylläpitosiivousta että kertaluontoisia siivouksia. Olemme jakaneet toimintamme kahteen osa-alueeseen: ylläpitosiivouksista vastaavaan yksikköön ja keikkasiivouksia tekevään yksikköön. Henkilökuntaa on tällä hetkellä vajaa 40.Siivoustyönohjaajan tehtäviin kuuluu mm. perehdytys ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Pälkäne musiikki- ja viihdealan tehtävät Tampere musiikki- ja viihdealan tehtävät Ylöjärvi musiikki- ja viihdealan tehtävät Hämeenkyrö musiikki- ja viihdealan tehtävät Kangasala musiikki- ja viihdealan tehtävät Lempäälä musiikki- ja viihdealan tehtävät Nokia musiikki- ja viihdealan tehtävät Orivesi musiikki- ja viihdealan tehtävät Pirkkala siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pälkäne siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ylöjärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hämeenkyrö siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kangasala siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lempäälä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Nokia siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Orivesi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pirkkala musiikki- ja viihdealan tehtävät siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pirkanmaan Osuuskauppa Y-tunnus 0536307-0 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivoustyönohjaaja, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Pirkanmaan Osuuskauppa. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus