Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pirkanmaan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama monialayritys, joka toimii Pirkanmaan talousalueella osana valtakunnallista S-ryhmää. Harjoitamme päivittäistavara- ja käyttötavarakauppaa, ravintolakauppaa sekä polttoneste- ja liikennemyymäläkauppaa. Oma siivousosastomme huolehtii toimipaikkojemme siisteydestä ja tekee korvaamatonta työtä asiakkaidemme viihtyvyyden eteen.Haemme reippaalla asenteella varustettujaSIISTIJÖITÄosa-aikaisiin (vähintään 15 h/3 vkoa) työsuhteisiin vastaamaan toimipaikkojemme ylläpito- ja projektisiivouksesta. Etsimme Sinua, joka ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pälkäne siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Ylöjärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hämeenkyrö siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kangasala siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lempäälä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Nokia siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Orivesi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pirkkala siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pirkanmaan Osuuskauppa Y-tunnus 0536307-0 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siistijöitä, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Pirkanmaan Osuuskauppa. Kyseessä on osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 26 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus