Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Varastotyöntekijöitä Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Ohjelmistokehittäjä

Fimatic Oy co Studentwork

Vantaa

Face to face -varainhankkija, Hämeenlinna

Amnesty International Suomen osasto

13100 - Hämeenlinna

Kuorma-auton kuljettaja / palveluhenkilö Lapualle

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Pirkanmaan Osuuskaupalla on parturi-kampaamo kuudessa Prismassa (Ideapark, Kaleva, Kangasala, Koivistonkylä, Lielahti ja Linnainmaa) sekä Hyvä Olo -hoitola ja miesten parturi Tampereen Sokoksessa. Liiketoimintamme kasvaessa tarvitsemme jatkuvasti uusia osaajia. Etsimme Sinua, joka omaat vahvan asiakaslähtöisen asenteen ja luontaisen palon asiakaspalveluun. Haemme Prismojen parturi-kampaamoihin sekä Sokos Hyvä olo -parturi-kampaamoonammattitaitoisiaPARTURI-KAMPAAJIAvakituisiin ja määräaikaisiin, osa-aikaisiin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauneudenhoito ja ulkonäkö Pälkäne kauneudenhoito ja ulkonäkö Tampere kauneudenhoito ja ulkonäkö Padasjoki kauneudenhoito ja ulkonäkö Valkeakoski kauneudenhoito ja ulkonäkö Kuhmoinen kauneudenhoito ja ulkonäkö Kangasala kauneudenhoito ja ulkonäkö Lempäälä kauneudenhoito ja ulkonäkö Orivesi kauneudenhoito ja ulkonäkö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pirkanmaan Osuuskauppa Y-tunnus 0536307-0 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-kampaajia, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut Pirkanmaan Osuuskauppa. Kyseessä on osa-aikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kangasala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus