Duunitori suosittelee
Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, Adecco Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Haemme kahta kirjanpitäjää CoFi Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Controller

Cargotec

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Pirkanmaan Osuuskaupan konttorillePALKANLASKIJAAmääräaikaiseen työsuhteeseen 1.12.2016 - 30.11.2017.Toimit osana palkanlaskentatiimiämme. Tehtäviisi kuuluu mm. kaupan ja ravintolahenkilöstön palkanlaskenta.Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (tradenomi tai merkonomi) ja omaat aikaisempaa kokemusta palkanlaskennasta. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- sekä atk-taidot. Kaupan ja majoitus- ja ravitsemusalan työehtosopimusten tuntemus katsotaan eduksi.Lisätietoja tehtävästä antaa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Pälkäne taloushallinto Tampere taloushallinto Ylöjärvi taloushallinto Hämeenkyrö taloushallinto Kangasala taloushallinto Lempäälä taloushallinto Nokia taloushallinto Orivesi taloushallinto Pirkkala taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Pirkanmaan Osuuskauppa Y-tunnus 0536307-0 Toimiala Isot supermarketit (yli 1000 m²)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palkanlaskija, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Pirkanmaan Osuuskauppa. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 26 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus